Hi La Cro,
Moralo bi se dogoditi svjetsko cudo, zapravo tipicna promjena stava 'kako vitar puse', da Split bude domacin reprezentaciji.
Split je dosao na 'crnu listu' poslije prijateljske utakmice protiv Spanjolske krajem veljace ove godine.
Atmosfera je bila odlicna; navijaci su se pripremali danima za tu utakmicu. Split je bio nabrijan pomoci i poduprijeti reprezentaciju poslije uspjeha U-21 ekipe koja je prosla Portugal u kvalifikacijama za Euro za U-21.
Na prvoj nisam bio jer sam bio u vojsci u Sinju. Za vrijeme utakmice u veljaci imao sam manji operacijski zahvat na ruci i 'oporavljao' se u Lori. Ako ne znas Lora je ratna luka u Splitu 20m od Poljuda. Pobjegao sam iz stacionara sa prijateljem na utakmicu jer to nikako nismo htjeli propustiti, a bili smo tako blizu. Izgrizli bi smo se da nismo isli!!
I tako, mi stavimo 'sve zivo' na kocku, a utakmica ostane 0-0 uz katastrofalnu igru nase Hrvatske. Od pocetka 2. poluvremena pocelo je negodovanje i zvizdanje protiv nase igre. Pjevalo se: ooo...ovo je dosadno... veliki dio 2. poluvremena. Poslije
utakmice prolom zvizduka sa tribina. Nakon utakmice Ciro, Suker i Stimac napali su publiku, Split i Splicane. Rekli su da Split nije ni htio ugostiti reprezentaciju i da ne zasluzujemo NIKAD vise domacinstvo. Ni rijec kritike prema vlastitom doprinosu i trudu.
Podsjecam na Sukerov sukob sa Torcidom koji je nastao na prij. utakmicu S Danskom poslije France 1998. Tada je izvizdani Suker odgovorio pokazanim srednjim prstom prema sjeveru. U normalnim zemljama opalili bi mu kaznu za mu nikad ne bi palo na pamet sada traziti milijune za sebe i suigrace pod izlikom 'mi samo trazimo ono sta nam pripada'
i 'za igre za Hrvatsku dobio sam samo 300-tinjak tisuca DEM'. Zamisli bahatosti!!! A nepomislja se ispricati za uvrede publici. On je tu zbog nas, a ne mi zbog njega!!! Sto je on dao za Hrvatsku, a sto svatko tko je bio u ratu nije...
------------------
IDEN ZEJE,
A TOVAR MI JE BRAT!
|