|
 | SFN has donated to Haiti. We urge you to do the same. Please click here. |
| Slovenian Football Discuss here everything concerned to Slovenian soccer, its clubs, national team, cups, players and lower divisions. |
05-18-2003, 09:30 PM
|
|
 SFN National Team
Cash: 500
|
Zdaj že zelo blizu...
... igre, ki si je želimo namreč.
Danes odlična tekma v Ljudskem vrtu, začinjena z 2 prečkama in 5 goli. 4000 navijačev je že ustvarilo šampionsko vzdušje. Rezervisti so odigrali bolje kot prva ekipa in Keka postavili v dilemo za nasledenjo tekmo. Po še eni 'zaroti' proti Olimpiji v zadnjih minutah njihove tekme, se sedaj postavljajo stave, kdo bo imel za Bežigradom več navijačev, glede na pričakovano invazijo z Maribora, domačin ali šampioni.
No, za vsesplošno dobro razpoloženje v LV je danes skrbela tudi Era, ki je pomagala postaviti na lestvici stvari na svoje mesto.
Proslavljali smo skupaj z Rakotom na Lentu, ki se je neodločenega izida Olimpije kasneje nepričakovano zelo veselil.
FORZA VIOLE!!!
|
|
|
05-19-2003, 07:31 AM
|
|
 SFN National Team
|
Hja, Schollmayerju pa se Raka že nekaj tednov ponuja v zameno za plačilo kredita, ki ga je najel. Sumljivo obnašanje.
|
|
05-19-2003, 10:59 AM
|
|
 SFN National Team
|
Ah, to je ziher podjebavanje, ker ve, da Šolmajer trenutno ne poravnava niti svojim igralcem obveznosti, tako kot se je hvalil še pred par meseci.
Z Majkom sva tudi ugotavljala, da se mu ni ničkaj mudilo v Ljubljano takoj po tekmi, kakor so nekateri argumentirali njegovo sicer 'žabarsko srce'.
Je pa včeraj doživel ovacije v Ljudskem vrtu, kakšnih po mojem v svoji karieri še ni.
|
|
|
05-19-2003, 12:22 PM
|
|
 SFN National Team
|
Tudi jaz upam, da je podjebavanje. Čeprav dejstva žal kažejo drugače. Me pa zelo zanima, kako bo igral proti Cimetu, če Lecce ne prođe v prvo ligo.
|
|
05-19-2003, 03:54 PM
|
|
 World Class
|
Heee, Bobby samo glej finto, mi vam res pomagamo, najprej pri vas nepošteno izgubimo, pol ustavimo Olimpijo, zdaj pa imam nek občutek, da bomo še Celje stresli.... 
|
05-19-2003, 06:25 PM
|
|
 SFN National Team
|
Zaenkrat smo vse dosegli sami, nič nam ni bilo podarjeno, glede na situacijo v klubu so tudi kakršnakoli namigovanja o podkupovanju smešna. Tako da nismo nikomur nič dolžni in se ne rabimo nikomur zahvaljevati.
Dejstvo je, da imamo trenutno igro, da imamo napadalce, ki dajejo gole in da imamo zamenjave za igralce, ki jih ni oziroma ne smejo igrati. Kaj od tega nimajo nasprotniki, naj sami ugotovijo in se zamislijo. Da ne omenjam publike, seveda.
Enkrat sem že rekel, da nam trenutno ne konkurira nobena ekipa po igri in smo torej zasluženo tam, kjer smo. In sem prepričan, da bomo tu tudi ostali.
Če bomo prvaki, močno dvomim, da bo Raka ostal. Dobivamo pa mi še močnejše orožje od Cimeta. Ki nima steklenih kolen. 
|
|
|
05-19-2003, 07:06 PM
|
|
 SFN National Team
|
S tem se je lepo tolažiti, Bobby. Mogoče pa se vrne Kimpi in bo povedal npr. kakšno lepo o borebenosti Dravograda, mogoče bo kdo kaj rekel o 50.000 EUR, ki so nenadoma postale predmet vročih debat v sodniški organizaciji in tako dalje. 
|
|
05-19-2003, 08:21 PM
|
|
 SFN National Team
|
Na žalost se s takimi zgodbicami tolažite Žabarji. Če jih je ven spravil prijatelj Kimpi, pa itak imajo svojo 'težo'.
Ufo, ne me še ti razočarat. Če bi bil na tekmi bi videl, da je Maribor odigral mogoče svojo najboljšo tekmo sezone. Videl bi tudi, da smo bili okradeni za čisti penal (nad Rakotom) in da nam je Kos dobro pil živce. Na srečo ni mogel nič proti stroju, ki melje in zadeva. Ampak tega žal vi ne razumete, ker očitno pač tega ne doživljate, drugače si ne znam razlagati to vašo bednost, ko vam je naslov očitno spet spolzel in iščete alibije in izgovore. Zakaj ne poslušamo takih obtožb iz Celja in od drugod, ampak samo iz prestolnice? A vaš Mihajlo misliš, da bi igral za nas? Ne me jebat, no.
Če bi bile naše zmage kilave, bi še mogoče verjel v kaka ozadja, ampak niso. Ko v Mariboru publika zadiha skupaj z ekipo (kar se ne dogaja ravno pogosto), potem je to znak, da se igra pravi fuzbal, da je na sporedu šov in da bo redko katera ekipa odšla iz LV z dvignjeno glavo. Spomni se lanske pomladi in vaše petarde. Na srečo (a vašo žalost) se zgodovina ponavlja.
Sicer pa vsa čast Keku in sodelavcem, da so v taki situaciji znali potegniti iz igralcev maksimum. Kar je bilo v danih finančnih pogojih prava umetnost, čeprav sem sam bil vseskozi prepričan, da ekipa ni kaj dosti slabša od lanske. Le malo drugače sestavljena in vodena.
Še izjava Keka za konec pred derbijem: 'Zdaj prihajajo najlažje tekme, najtežje so za nami. Svoje smo dosegli, izgubiti nimamo kaj, lahko pa veliko pridobimo.'
|
|
|
05-19-2003, 08:48 PM
|
|
 SFN National Team
|
Ufo, celo sezono sem govoril o vašem "podkupovanju" sodnikov pa ste trdili kako si teatralno in paranoično razlagam dogodke. No mogoče ste imeli prav (čeprav mi tista tekma z Ljubljano še zdaj ne gre iz glave  ) in prav ironično je, da sedaj to isto vi očitate nam! Najprej počistite pred svojim pragom, najdite resnične probleme, jih razrešite, pa vam niti sodniki ne bodo mogli vzeti čiste zmage. Krivi ste si povsem sami in nihče drug. Ko si boste s tem na jasnem pa boste tudi jasneje videli v čem je problem!
|
|
|
05-19-2003, 09:11 PM
|
|
 SFN National Team
|
 Jasno, da smo si mi krivi sami. Vsak si je sam kriv za to, kar ima. Le da so načini različni.
Je pa dejstvo, da smo razočarani.  Zato vaju prosim, da mi oprostita kakšno težjo besedo, ker nekako je treba to prebolet. Najlažje je to vedno tako, da druge obtožuješ. 
|
|
05-20-2003, 09:38 AM
|
|
 SFN National Team
|
A to vaše razočaranje pomeni, da bodo v nedeljo bežigrajske tribune več ali manj vijoličaste, ali pa še vseeno date kaj na edini pravi derbi pri nas?
|
|
|
05-20-2003, 10:41 AM
|
|
 SFN National Team
|
Mislim, da bo vsega skupaj le kakih 7.000. Vas je ponavadi več kot 4.000, tako da je to približno to.
|
|
05-20-2003, 11:14 AM
|
|
 Club Starter
|
He he, v preteklih krogih so nam očitali zarote po odigranih tekmah, zdaj pa so nas žabari obtožili že preden je bila tekma z Dravogradom odigrana. Pri Dravogradu naj bi čudežno zbolelo in se poškodovalo nekaj igralcev, trije Dravograjčani naj bi že bili na pragu LV, zdaj je Ufo potegnil še nekih 50.000 evrov (domnevam, da ne misliš na Klaričevo obljubo igralcem za pokalni naslov).
Po drugi strani smo tudi mi tekmo proti Dravogradu odigrali brez pol prve ekipe (Balajić, Ošlaj, Pitamic, File, Brezič), pa za naše poškodbe in kartone ne obtožujemo nikogar.
Sploh pa so obtožbe o naših zarotah in podkupovanjih po tekmi Koper - Olimpija še toliko bolj smešne, saj smo lahko vsi videli, kako očitno je sodnik sodil v korist Olimpije.
|
05-20-2003, 11:19 AM
|
|
 Club Starter
|
Še glede tekme Maribor - Olimpija. Upam na korektno sojenje, da nobena ekipa ne bo oškodovana oz. favorizirana ter da nobena stran za neuspeh ne bo mogla kriviti sodnikov.
|
05-20-2003, 11:30 AM
|
|
 SFN National Team
|
Majk, žal ne gre za te iste evre. Za neke druge, ki direktno s Celjem in Klaričem nimajo nič. Za sojenje Olimpiji pa sem že povedal, da enkrat sodniki dajo, drugič vzamejo.
Maribor - Olimpija? Sem mislil, da vi pridete k nam. Ali pa si že prisvajate ozemlje? Velika Štajerska do Tokia...  Kot Srbi: kjer stopi srbska noga, tam je srbska zemlja.
|
|
| Thread Tools |
|
|
| Display Modes |
Linear Mode
|
Posting Rules
|