Dobio sam E-mail od jednog vašeg rođaka i gle što mi piše:
"i možda još nekima koji misle ko ove propalice!
moram prvo da kažem da sam teško razumio tebe govnaru bluzmen. pa ti neznaša čak ni slovensko da pišeš. kao da bi slušao jednog šiptara tamo na placu na rudniku. pa možda i jesi šiptar, munja da te pogodi! kako se nisam to ranije sjetio.
janezu, čobane moj! pa sigurno ste meli več kot mi, pošto ste nas od 45. godine pljačkali. radili i zaradjivali smo za vas i vašeg maršala. ma, rezidencija u beogradu samo je bila varka inače broz se zajebavao na brionima i bledu gdje je ganjao djevojke. kako možete biti tako glupi i pokvareni da mislite da ste toliko pametniji i šta ja znam šta još bolji od nas, da ste postigli kao nešto više od nas. postigli ste kurac od ovce. nemate ni djece, koja bi vam igrala futbal a ona koju imate skroz se drogira pošto ona sama kao i njezini starci misle da su ibermenš. molit čete još da vam koji srb ili bosanac napravi koje djete pošto su skoro svi slovenci impotentni drkadjije koji znaju šta je seks još samo zbog interneta i levanke ili desanke. hahahahahahahahahhaha!!! glupi ste mi bili i glupi čete mi ostati!
pa vidite slovenci da sam u pravu! samo vi čitajte onog ASa. kaže: oni jugosi neka igraju za nas i za troškove koje imamo sa njima.
kažem vam: ibermenš-kompleks. jugosi neka čiste smeče, jugosi neka čiste govna, jugosi neka - koja čast za njih - igraju futbal. sve što slovenci neče da rade i on što slovenci neznaju da rade (hahahaha futbal u srbiji igraju bebe od dvije godine) to može da rade jugosi. jaki ste mi vi borci za čovječanska prava i demokratiju. kako beše več reko djabe gubim vreme na vama. trebate vi puno više bajukoviča, da biste sredili sve ono što vama ne štima.
p.s. (valjda tako pišu otmeni slovenci) : dali su vam šiptari stvarno poskupili saljat? vidite umjesto da terate neki slovenački futbal bolje bi bilo da obradite zemlju na futbalskim igrališitima i posadite saljat. pa još malo da pokrijete igrališta za staklom ili plastikom siguran sam, da nečete biti daleko od banana. to i onako niste hahahahhahhahahaha majmunčiči sa sončne strani alp!"
Peca
|