View Full Version : duri i samata TISINA mozam da ja slusnam........
Sebastian
12-24-2001, 09:46 PM
cudesno e tivko tuka...............mozebi zato sto nema za sto da diskutirame................it's pointless..........da zborame za IZGUBENI slucai.............:rolleyes:...........
alex_10
12-25-2001, 12:32 AM
abe netuku brkaj postoj more
Sebastian
12-25-2001, 10:06 PM
kakvi postoj more R'bet..........ko ke doj nekoj neka gleda nesto napisano i taka nikoj ne razbira MK...........:silly:..........
Slavenik
12-26-2001, 05:04 PM
Abe so da prvis. Toa ti e toa.
Ama ke si zborime nie za svetskoto koa ke dojde na makedonski, bez drugite da znaat. :)
Barem da najdeme nesto da zborime za da ne propadne forumot.
Sebastian
12-29-2001, 01:59 AM
aj da zborame za nokniot zivot vo skopje i bitola.......hahaha
ozbilno.......:silly:...........
Slavenik
12-29-2001, 01:48 PM
Hehe, nokniot zivot vo Skopje e dobar, a veruvam i vo Bitola. Imame diska, dobri kafici. Se e ok.
Sebastian
12-30-2001, 03:47 PM
dosta be......kakov zivot vo BITOLA,abe ne mi se oj nigde za nova godina a znajs ot???????oti vo site kafici samo selski sranja ima be da se pomocam vo gradot........sakavme da idime so drugarcinata:silly:......vo SK vo element kaj so ke bidi DJ KIRILama lajna.......
kaj ke ojs za naj EBAVACKATA vecer????????ke brknis nesto a.....:silly:.........ili ke go DRVIS doma......hahahahaha(ne daj boze,ama ako ima nekoja dunda da go calka togas ok,ama da se macis sam i da arcis KALORI za dzaba togas madina)
Sebastian
12-30-2001, 03:49 PM
ej za ova KRMATA......ke mu recam i na ALEXO(R'beto)pa ke si svrkame nie trojcata,vo nasiov forum.....
Slavenik
12-30-2001, 05:22 PM
Abe i jas sakav da odam vo Element, ama so da pravis. Sea si se organiziravme edno 20ina dusi drugari i dundi, i ke odime vo edna kuka da cekame. A moze alatot ke proraboti. Dunda mi ne e tuka, pa nema da i bidam veren, a nema da mi bide prv pat da ja izneveruvam.
kimperzan
12-30-2001, 08:09 PM
:rolling: hahahaha
in vi mislite, da vas nihče ne razume
:rolling:
Da vam ne bo dolgčas, pa poglejmo če vi razumete mene.
V Sloveniji je igral Veliče Šumolikovski (Sumo), makedonski U-21 reprezentant. V CMC Publikum iz Celja se ni kdove kako naigral, zato sedaj verjetno odhaja na Češko.
Ali ga poznate?
Po mojem mnenju je soliden štoper, borben, nekoliko počasnejši,...
Sebastian
12-31-2001, 03:17 AM
hehehe...........:silly:...........
pa po se izgleda deka najdov NEselska zabava.............ke ima se JAZZ techno i drugi cool sranja stvarno sum radosen za to so nema da tolcam selani...............
alex_10
12-31-2001, 11:01 AM
Velice Schumolikovski:)
imase edden ama koj go videl kako igra
Slavenik
01-01-2002, 07:06 PM
Srekna nova godina na site. Dobro si pominav. Malce ispiv poveke otkolku os trebase, ama pominav bez problemi.
Sebastian
01-03-2002, 03:47 PM
jas vrsev 5 dena pred NOVA gog.ama na nova godina se razbolev i sedev doma ama si pominav ROMANTICNO.........:heart:..........
EBACKA nova GODINA na site........:silly:..........neka vo novata godina imate mnogu potrosena SPERMA(semenici koj gi isfrlat TESTISITE)............i mnogu skrseni PUMPI(srca)........
Slavenik
01-04-2002, 10:23 AM
Fala, fala, da ti se vraka se isto na tebe. Kutriot ti, si se razbolel :);)
INTER FAN/BG/
12-31-2002, 02:54 AM
Originally posted by eLcino
jas vrsev 5 dena pred NOVA gog.ama na nova godina se razbolev i sedev doma ama si pominav ROMANTICNO.........:heart:..........
EBACKA nova GODINA na site........:silly:..........neka vo novata godina imate mnogu potrosena SPERMA(semenici koj gi isfrlat TESTISITE)............i mnogu skrseni PUMPI(srca)........
Tststs,samo za tova li si mislish:D
Shevagirl
01-25-2003, 11:51 PM
Eeee pa ti ne go znaes sto covek e on:)
Se salam elcino,ne pocnuvaj odma da se karas ziti se!:)
Sto praite be?Si praite tuka zurka a mene ne me vikate a?:)ako ako
::cry:
vBulletin® v3.7.0 Beta 3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.