View Full Version : A question to Greek fans only
zampao
06-22-2008, 04:18 AM
Geia sas filoi:
H erotisi mou einai:Pisteuetai oti o Rexagel prepei na meinei sthn ethniki h kalitera na pareththei??
An pisteuetai oti prepei na meinei tote pos prepei na diorthosei ta lathi ths ethnikis gia na mhn pikrathoume ksana an prokrithoume sto moundial h to xeirotero gia na mhn kanoume gkafes kai mhn prokrithoume sto eukolo omilo pou eimaste??
An pisteuetai oti prepei o agaphtos ths kardias ton Ellhnon na pareththei tote pios prepei na ton antikatastisei&kai pia nootropia prepei na ferei sthn ethniki???
Perimeno tis gnomes sas.
PAO_HELLAS
06-22-2008, 08:18 PM
Geia sas filoi:
H erotisi mou einai:Pisteuetai oti o Rexagel prepei na meinei sthn ethniki h kalitera na pareththei??
An pisteuetai oti prepei na meinei tote pos prepei na diorthosei ta lathi ths ethnikis gia na mhn pikrathoume ksana an prokrithoume sto moundial h to xeirotero gia na mhn kanoume gkafes kai mhn prokrithoume sto eukolo omilo pou eimaste??
An pisteuetai oti prepei o agaphtos ths kardias ton Ellhnon na pareththei tote pios prepei na ton antikatastisei&kai pia nootropia prepei na ferei sthn ethniki???
Perimeno tis gnomes sas.
Όπως έχω ξαναγράψει, η προσωπική μου άποψη είναι ότι ο Ρεχάγκελ πρέπει να μείνει στην Εθνική όσο θέλει αυτός, ανεξάρτητα από αποτελέσματα και επιτυχίες. Αν αποφασίσει να παραιτηθεί εντάξει, αλλά δεν πρέπει να απολυθεί. Πρόκειται για τον άνθρωπο που μας έδωσε τη χαρά της κατάκτησης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος το 2004, ενώ πήρε την Εθνική μας ομάδα όταν αυτή βρισκόταν κάτω από 60η στην παγκόσμια κατάταξη και την ανέβασε στην πρώτη δεκάδα. Δύο πράγματα που ούτε καν μπορούσαμε να φανταστούμε πριν. Μόνο για αυτό νομίζω ότι ο Ρεχάγκελ δικαιούται να μείνει στην Εθνική Ελλάδος όσο αυτός θελήσει, όσα λάθη και να κάνει.
Τώρα για τα προκριματικά του μουντιάλ, νομίζω ότι πρέπει να γίνει μια σταδιακή ανανέωση στην Εθνική ομάδα (ήδη γίνεται) και να καθιερωθεί μια πιο επιθετική νοοτροπία γενικότερα - ιδιέταιρα στα παιχνίδια με ομάδες ίσης δυναμικότητας ή κατώτερες. Ο Ρεχάγκελ κάνει το λάθος και χρησιμοποιεί πολλές φορές υπερβολικά αμυντική τακτική με ισοδύναμες και κατώτερες ομάδες, με αρνητικά αποτελέσματα. Ο αγώνας με τη Σουηδία είναι το πιο πρόσφατο παράδειγμα. Η νεώτερη γενιά Ελλήνων ποδοσφαιριστών δεν κουβαλάει το κόμπλεξ της προηγούμενης, τουλάχιστον στον ίδο βαθμό. Εννοώ ότι δεν κουβαλάει μνήμες Μουντιάλ 94 και όλα αυτά, και γενικά έχει περισσότερη αυτοπεποίθεση. Για αυτό νομίζω ότι θα είναι πιο εύκολη η καθιέρωση επιθετικότερης νοοτροπίας.
vBulletin® v3.7.0 Beta 3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.