View Full Version : Poluvreme 38-40 za Tursku
Igramo lose ali dobro moglo je biti jos gore... Verujem da cemo drugo poluvreme odigrati kako protiv Spanaca. :)
Sta se desava u picku...?? :confused:
Jebo ja mater sudijama - Sad cemo da krenemo! Ima da ih razbijemo! :thumbsup:
Ma brate na pocetku Tursku su samo srale trojke..Drugo Stojakovic je los bio.. Mora on igrati dobro ako ocemo da osvojimo titulu..
inace odbojkasi karaju..:D 2-0 vode protiv poljske u setovima i vode 22-19 u trecem..:)
gde pratis tekmu? beonet?
Da..a inace imas dobar tekstualni prenos na www.oaza.co.yu.. pocelo je drugo poluvreme..
Stojakovic za triiiiiiiiii.. 41-40
Gurovic 43-40.. i dodatno slobodne bacanje.. ali nista
da dobro, ja pratim na oazi ;)
Jebes beonet :) :)
vodimo 56-53...
e ajd' sad je vreme da krenemo i da ih razbijemo... dosta ovog kurcenja... malo oni vodi sa tri.. onda nereseno, onda mi vodimo sa dva.....
dobro..:) 5 razlike sada.. Bodiroga majstore..:)
Mozes pratis jos ovde http://telebasket.iol.it/playbyplay.asp?id=1801.. cccc kraj trece cetvrtine samo jedan poen voljdstvo za nase ! :(
Scepnaovic trojka...69-59 !!!!! :):):):)
73-63 !!! Nema teorije, jos dva minuta do kraja - sampioni smo!
40 sekundi do kraja ! Turkoglu peta licna.. Tomaseic na liniji.. nijednu.. 74-67
majku im jebem tursku kaze komentator da udaraju sa svih strana.. ali Scepanovic daje dva od dva.. 76-67..:):)
KRAJJJJJJJJJJJJJJ.. SAMPIONI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nijednu nismo izgubili ceo turnir !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :):):):):):):):):):)
MNOGO SMO JAKI
red star forever
09-09-2001, 09:05 PM
BRAVO MAJSTORI!!!
THE WHITE DREAM TEAM STRIKES AGAIN!!!!! :D :D :D
vBulletin® v3.7.0 Beta 3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.