Advertising | Personal Loans | Loans | Become hacker | Loan
Presentation of the new players [Archive] - Soccer Fans Network Forums

View Full Version : Presentation of the new players

PAO_HELLAS
08-23-2006, 08:15 PM
Mikael Antonnson, Andreas Ivanschitz, Dimitris Salpigides, Bovio, Victor Sanchez, Romero

http://www.contra.gr/images/parouspaophoto1.jpg

http://www.contra.gr/images/parouspaophoto2.jpg

http://www.contra.gr/images/parouspaophoto3.jpg

http://www.contra.gr/images/parouspaophoto4.jpg

PAO_HELLAS
08-23-2006, 08:16 PM
Παρουσίαση με υποσχέσεις

contra.gr

Αργύρης Μήτσου

"Η επιλογή αυτών των παιδιών έγινε με μεγάλη προσοχή, γιατί στον Παναθηναϊκό, πέρα από την ποδοσφαιρική αξία κάθε παίκτη, μας ενδιαφέρει το ήθος και η προσωπικότητά του. Η διοίκηση και ιδιαίτερα ο Γιάννης Βαρδινογιάννης έκανε τη μεγάλη υπέρβαση, φέρνοντας στην ομάδα παίκτες μεγάλης αξίας, που θα βοηθήσουν τον Παναθηναϊκό να καταλάβει τις θέσεις που του αξίζουν σε Ελλάδα και Ευρώπη. Κάναμε μεταγραφές με πολλές φιλοδοξίες. Οπως είπατε κι εσείς, βάλαμε το κερασάκι στην τούρτα, τον ποδοσφαιριστή από τον ελληνικό χώρο που δε σας κρύβω ότι ήταν απωθημένο μας για πολλά χρόνια, τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη".

"Ο Παπαδόπουλος ήταν ένας παίκτης που θέλαμε να μείνει και εκτιμώντας τον ως ποδοσφαιριστή και ως άνθρωπο, όχι μόνο τον κρατήσαμε αλλά, όπως είδατε, μέσα από τις διαδικασίες της ομάδας, αποτελεί πλέον και τον πρώτο αρχηγό της".

Δημήτρης Σαλπιγγιδης

"Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στον Παναθηναϊκό, μία ομάδα που πρωταγωνιστεί κάθε χρόνο και θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, ώστε να εκπληρωθούν οι φιλοδοξίες μας. Ηταν ένα δύσκολο καλοκαίρι και εύχομαι να μην ξαναπεράσω τέτοιες στιγμές. Ευτυχώς όλα γίναν καλύτερα μέρα με τη μέρα. Η πρώην ομάδα μου δείχνει να βρίσκει τον δρόμο της κι θα ηρεμήσω κι εγώ και θα μπορέσω να δουλέψω συγκεντρωμένος".

Σε ερώτηση για το ότι πριν από 2,5 χρόνια υπήρξε και πάλι ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού, αλλά ο ίδιος προτίμησε να ανανεώσει στον ΠΑΟΚ, τόνισε: "Θεώρησα ότι τότε δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή για να κάνω το βήμα. Αυτό το καλοκαίρι πιστεύω ότι όλα ήταν διαφορετικά και γι’ αυτό πήρα αυτήν την απόφαση. Ενιωσα σίγουρος".

Οσο για τον λόγο που επέλεξε τον Παναθηναϊκό από Ολυμπιακό και ΑΕΚ, δήλωσε: "Ο Παναθηναϊκός μου έδειξε ότι με ήθελε πάρα πολύ και αυτό για μένα ήταν πολύ σημαντικό για να επιλέξω που θα πάω".

Βίκτορ Σάντσεθ

"Ευχαριστώ τον Παναθηναϊκό που μου έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστώ στο πρωτάθλημα της πρωταθλήτριας Ευρώπης. Για τους περισσότερους, σημαντικά πρωταθλήματα είναι της Ισπανίας, της Ιταλίας, της Αγγλίας. Ομως, εγώ θεωρώ το και το ελληνικό πρωτάθλημα σημαντικό και ανταγωνιστικό και η Εθνική σας το απέδειξε αυτό. Πιστεύω ότι θα βελτιωθώ μέσα στην πορεία του Παναθηναϊκού, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Ευρώπη".

"Είχα προτάσεις και από Ισπανία και από Γερμανία και από Αγγλία, όπως επίσης και πρόταση ανανέωσης από την Ντεπορτίβο. Ηθελα όμως κάτι καινούργιο στην καριέρα μου και θεωρώ ότι στα 30 μου χρόνια έχω ακόμη μπροστά μου πολλά και δημιουργικά. Δεν θα χρειαστώ μεγάλο χρόνο προσαρμογής στην Ελλάδα".

"Ηρθα για να μείνω. Δεν θα επιστρέψω στην Ισπανία, ούτε για να πάρω την οικογένειά μου. Θα ταξιδέψει μόνη της εδώ και γι’ αυτό το λόγο θέλω να ευχαριστήσω και τη συζυγό μου. Δεν αισθάνομαι ξένος στη χώρα. Οι πρώτες εικόνες που έχω με κάνουν να αισθάνομαι σαν να είμαι στην Ισπανία".

Αριέλ Ρομέρο

"Οπως είπαν και οι προηγούμενοι συμπαίκτες μου, είναι μία ευτυχισμένη στιγμή η ένταξή μου στην Παναθηναϊκό. Είναι σημαντικό για μένα γιατί έρχεται σε μία στιγμή ποδοσφαιρικής ωριμότητας. Θα δείξω τι μπορώ να προσφέρω, όχι για τον εαυτό μου, αλλά για την ομάδα".

Αντρέας Ιβανσιτς

"Ευχαριστώ την ομάδα για την εμπιστοσύνη της. Εχει μεγάλη σημασία για μένα ότι είμαι νέος. Θέλω να κερδίσω τίτλους και να το κάνω για ένα, δύο, τρία ή και τέσσερα χρόνια. Θα δούμε".

Σε ερώτηση για το ότι ήρθε ως αντικαταστάτης του Γκονζάλες, τόνισε: "Δεν μου αρέσουν οι συγκρίσεις. Θα προσπαθήσω για το καλύτερο, με επιθετικό ποδόσφαιρο, γκολ και τελικές πάσες και ελπίζω ο Εκι να γυρίσε γρήγορα κοντά μας, υγιής, ώστε μαζί να κάνουμε το παιχνίδι του Παναθηναϊκού πιο γρήγορο, πιο θεαματικό και να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα".

Οταν ρωτήθηκε για τη Σάλτσμπουργκ και το δίδυμο Τραπατόνι-Ματέους, με το οποίο δεν είχε τις καλύτερες σχέσεις, υπογράμμισε: "Ισως συναντήσουμε την Σάλτσμπουργκ στο κύπελλο ΟΥΕΦΑ. Εάν συμβεί αυτό, είμαι σίγουρος ότι θα τους αποκλείσουμε και θα αποδείξω ποιος είμαι".

Ρικάρντο Μπόβιο

"Είναι μεγάλη χαρά για μένα και ιδιαίτερη τιμή που αποτελώ μέλος της οικογένειας του Παναθηναϊκού. Θα δώσω ό,τι το καλύτερο μπορώ για να αποδειχθώ άξιος της επιλογής. Θέλω μαζί με τους συμπαίκτες μου να πάμε τον Παναθηναϊκό στην κορυφή, όπως του αξίζει. Στόχος μου είναι να παίξω και να αποδείξω μέσα από την υλοποίηση των στόχων, ότι μπορώ να τα καταφέρω όχι μόνο για ένα χρόνο, αλλά για πολλά περισσότερα".

Μίκαελ Αντονσον

"Είμαι πολύ ευτυχισμένος που ήρθα στον Παναθηναϊκό. Ελπίζω να αποδείξω στον κόσμο και στον εαυτό μου ότι μπορώ να τα καταφέρω σε πολύ υψηλό επίπεδο. Στην Αούστρια Βιέννης είχα αρκετά προβλήματα τραυματισμού που δεν μου το επέτρεψαν. Εδώ πιστεύω ότι θα είναι όλα καλύτερα".

Η τρίτη αγωνιστική φανέλα της ομάδας μας

Από την Δευτέρα, 11 Σεπτεμβρίου, οι φίλοι της ομάδας θα μπορούν να προμηθεύονται και την 3η αγωνιστική φανέλα για την τρέχουσα περίοδο. Η διοίκηση της ομάδας, ανταποκρινόμενη στα αιτήματα των φιλάθλων, προχώρησε στην παραγωγή της εν λόγω φανέλας η οποία και διαθέτει ιδιαίτερο χρωματισμό και ανταγωνιστική τιμή. Εκτός από τα καταστήματα με τα επίσημα προϊόντα του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ, οι φίλαθλοι θα μπορούν να την προμηθεύονται από την ηλεκτρονική διεύθυνση www.trifilli.gr και μέσω τηλεφωνικών παραγγελιών στα: 210 – 6470970, 210 – 6460469.

Ανακοίνωση για τα εισιτήρια του αγώνα με τον Ιωνικό

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων για τον αγώνα με τον Ιωνικό, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός αποφάσισε την λειτουργία ενός επιπλέον εκδοτηρίου από αύριο, Πέμπτη. Συγκεκριμένα το εκδοτήριο στον σταθμό ΗΣΑΠ Ειρήνη θα διαθέτει εισιτήρια από τις 11:00 έως τις 19:00 την Πέμπτη και την Παρασκευή, ενώ το Σάββατο το ωράριο λειτουργίας θα είναι 13:00 - 21:00.

Centarfor9
08-23-2006, 08:19 PM
You guys have IVANSCHITZ !!!!!!!!!!! that's great....I guess...

.... :lol:

Ero
08-23-2006, 08:22 PM
You guys have IVANSCHITZ !!!!!!!!!!! that's great....I guess...

.... :lol:

let's hope he doesnt suck Schitz (jk) :thumb:

PAO_HELLAS
08-23-2006, 08:23 PM
Did you know him?

PAO_HELLAS
08-23-2006, 08:24 PM
I am asking because I didn't know him :D. Unlike me you could have an opinion about him.

Centarfor9
08-23-2006, 08:24 PM
let's hope he doesnt suck Schitz :thumb:
With the name like that there is no doubt he will. :lol:

Mavroprasini rule :smoking:

Centarfor9
08-23-2006, 08:26 PM
Did you know him?
Why just because his name is Ivan***** we should know him??

PAO_HELLAS
08-23-2006, 08:28 PM
Who are you referring to as mavroprasini :lol: ?

Centarfor9
08-23-2006, 08:31 PM
Who are you referring to as mavroprasini :lol: ?
what does that mean anyway i heard that somewhere?

Is that a gang or something?

Milos_
08-23-2006, 08:32 PM
Hes a good player and a member of the Austrian NT,Im not really a big fan of his but he does do his job.

Ivanschitz=Ivansic His grand parents where Croats that moved to Austria:p

Centarfor9
08-23-2006, 08:33 PM
Ivanschitz=Ivansic His grand parents where Croats that moved to Austria:p
No way how did you figure that out. :lol:

Milos_
08-23-2006, 08:34 PM
I read it in a article:)

PAO_HELLAS
08-23-2006, 08:36 PM
Mavroprasini: Black and Green.

We have this kind of nicknames for the Greek clubs.
For example
Panathinaikos: Prasini (Greens)
Olympiakos: Erithrolevki Prasini (Red and Whites)
AEK: Kitrinomavri (Yellow and blacks)
Panionios: Kianerithri (Red and blues)
etc. etc. etc.

But I can't think of a club wearing green and black.

Centarfor9
08-23-2006, 08:37 PM
that's my team FC Nadrealisti :lol:

PAO_HELLAS
08-23-2006, 08:40 PM
How did you found this out Stace? :lol:

And Ustasa is right, Ivanshitz is of Croatian descent. I am sure about that.

Korcari45
01-09-2007, 05:07 PM
Did u guys see the 16 YO Albanian kid Sotir Nini that played for Panathinaikos last game against Egalio? All the media in Greece and Albania are talkin about it he was part of the Starting 11 and was the best player on the field. The Greek media said that he reminded all of Greece of Saravakos because of his speed sprints and precise passing. One of the articles said "Sotir Nini, The Albanian who Hypnotized Greece"

Saraj Fanático
02-26-2007, 09:08 PM
Ummm so Panathinaikos is about to get the Bosnian International Dario Damjanović. What do you guys think?

Let me tell you something about what I know about him based on his performance against Greece, and Moldova. His defending is alright and he makes some good plays but he gets a bit confused at times. But one thing he can help you guys in a very big way is his ability to play the ball foward and set up huge scoring chances. He was doing exactly this in his excellent performance against Moldova.

PAO_HELLAS
02-26-2007, 10:00 PM
I haven't seen him playing in many games so I dan't have an opinion about him. In the Bosnia-Greece I did not pay much attention to him. Hopefully you are right, we need a backing in defense.

Saraj Fanático
02-27-2007, 01:32 AM
^^ he is one of Hajduk's most important defenders. And Hajduk appears to be the 2nd most successful Croatian team. Anyways I am very happy with his move to Greece and I think Pana is going to be huge for him. I will be keeping an eye on him if he moves (Most likely). lol I am eventually going to start visiting this Pana section as his games progress. I eventually end up supporting any team with a Bosnian and then soon I start knowing a lot about it so this is also good news for me and a oppertunity to get more involved in the world of Greek soccer. :)