PDA

View Full Version : Fenerbahce in talks with Del Piero

Fenerliyim
05-03-2006, 12:45 AM
Fener, Del Piero'yu almayı düşünüyor

Fenerbahçe Televizyonu'nda konuşan Sarı-Lacivertli takımın Ganalı futbolcusu Stephen Appiah, Juventus'un dünyaca ünlü golcüsü Alessandro Del Piero'nun yeni sezon için düşünüldüğünü itiraf etti.

Yıldız oyuncu açıkça, “Del Piero ile sürekli görüşüyorum. Benden İstanbul ve Fenerbahçe hakkında düzenli bilgiler istiyor. Buradaki yaşamımı soruyor ve zamanın nasıl geçtiğini merak ediyor. Ayrıca Türkiye hakkında da fikirlerimi alıyor. Ben de ona Fenerbahçe taraftarının ne kadar muhteşem olduğunu anlatıyorum. Kadıköy'deki atmosferin İtalya'daki ateşli seyircilerden daha güzel olduğunu söylüyorum. Özellikle deplasmanlardan yenilgiyle dönsek bile Fenerbahçelilerin gece saat kaç olursa olsun Sabiha Gökçen Havaalanı'na gelip bizi coşkuyla karşıladıklarını ve moral verdiklerini dile getiriyorum.” derken, İtalyan futbolcunun yeni Fenerbahçeli olmaya yakın olduğunu ortaya koydu. Gol sonrası sevinçlerde sürekli elini kulağına götüren Appiah, bunun Del Piero ile Zlatan İbrahimoviç'e bir mesaj olduğunu açıklamıştı. Ganalı futbolcunun sözlerinin yanı sıra Başkan Aziz Yıldırım'ın da, 'Büyük futbolcularla görüşüyoruz. Öyle sıradan oyuncular değil.' ifadeleri olası bu transferi kuvvetlendiriyor. Öte yandan Kulüpler Birliği, dün yaptığı toplantıda F.Bahçe Kulübü'nü vakfı dağıtmaya yönelik eylemleri ve açıklamaları nedeniyle birlikten çıkarma kararı aldı.

This would be a great replacement for Nobre. I think if we can get him it would be a great addition to our squad

Fener19*07bahce
05-03-2006, 11:01 AM
Hadi bakalim, del piero da gelsin.

Refeto
05-04-2006, 01:57 AM
I know Del Piero is a great player but I think we should get a younger player(at least 26-27).

Fenerliyim
05-04-2006, 02:54 AM
But none of the young star players will come to FB.

I moved the other posts to a new thread named Welcome Back Refeto

Refeto
05-04-2006, 03:21 AM
I dont think that should be a problem, coz if you think about it we have Anelka, Appiah, Alex. but of course im not talking about Rooney type of stars :D no way...