View Full Version : Ja Sam Ljudi Bosanac!!
Fuςion
04-18-2006, 04:52 AM
I know I can be a asshole to you guys sometimes but it is really not what it looks like. The fact is I am Bosnian even if I am ethnically Serbian/Croatian whatever. Truth is I don't feel at home in Serbia and Croatia and I only feel at home in Bosna. So please forgive me and try to avoid making like anti-serb and anti-croatian comments because it makes me feel like im not wanted at home and I go into defense mode and nothing good comes out of that. Anyways later ;) :kiss:
Saraj Fanático
04-18-2006, 05:52 AM
Where do you live currently? You sound nothing like Bosnian. No offense but you act very Serbian....
Fuςion
04-18-2006, 03:28 PM
I live in USA but I am from Zavidovici
Sweden #1
04-18-2006, 04:58 PM
I dont know why but you really dont act Bosnian nor think like one. Are you Bosnian Serb, Bosnian Croat or a Bosniak? Because look at me, I am currently in Sweden and I act like all the other Bosnians. You sound alot like a Bosnian Serb in my opinion.
boris4c
04-20-2006, 12:06 AM
because he is a bosnian serb lol, just like me
Centarfor9
04-20-2006, 03:34 AM
I dont know why but you really dont act Bosnian nor think like one. Are you Bosnian Serb, Bosnian Croat or a Bosniak? Because look at me, I am currently in Sweden and I act like all the other Bosnians. You sound alot like a Bosnian Serb in my opinion.
Look who is talking Sweden#1. Djubre
If all bosnians in Sweden think Sweden is #1 then they all can go and :lalala: .
You are acting like Ibrahimovic. If Ibrahimovic ever comes to BiH only god can save him.
FK Krivaja je bolji navijac i bosanac od tebe mangupe glupi. (Iako puno nas zajebaje)
Ti navijas na izdajicu mi navijamo za BiH (kakva taka je).
PS:Zinédine Yazid Zidane is the best muslim soccer player of all time
Sweden #1
04-21-2006, 05:35 PM
Look who is talking Sweden#1. Djubre
If all bosnians in Sweden think Sweden is #1 then they all can go and :lalala: .
You are acting like Ibrahimovic. If Ibrahimovic ever comes to BiH only god can save him.
FK Krivaja je bolji navijac i bosanac od tebe mangupe glupi. (Iako puno nas zajebaje)
Ti navijas na izdajicu mi navijamo za BiH (kakva taka je).
PS:Zinédine Yazid Zidane is the best muslim soccer player of all time
Pa sta? Ako ja navijam za Swedsku ne znaci da ja nemam respekta za BiH. Ja sam se rodio u Swedskuj i ja volim ovu drzavu kao sto volim Bosnu. Swedska jeste bolja od Bosne. Ja samo govorim istinu.
Koji je tvoj kurac? Znas li ti kako ja navijam za Bih? Pa ondar nemoj gluposta pisat.
Ja bi volijo da Ibrahimovic igra za Bosnu ali sta su njemu bosanci rekli kada je otisao u Bih???? Sta ce on ako su mu Bosanci rekli 'Ne'? Molim te odgovori moje pitanje.
Centarfor9
04-21-2006, 06:55 PM
Pa sta? Ako ja navijam za Swedsku ne znaci da ja nemam respekta za BiH. Ja sam se rodio u Swedskuj i ja volim ovu drzavu kao sto volim Bosnu. Swedska jeste bolja od Bosne. Ja samo govorim istinu.
Zamene Bosna je bolja od Brazila, a tebi je Svedska bolja od Bosne. Neka ti je sa srecom Jarane.
Koji je tvoj kurac? Znas li ti kako ja navijam za Bih? Pa ondar nemoj gluposta pisat.
Sto nisi napisao BOSNIA #1 ako navijas na BiH.
Ja bi volijo da Ibrahimovic igra za Bosnu ali sta su njemu bosanci rekli kada je otisao u Bih???? Sta ce on ako su mu Bosanci rekli 'Ne'? Molim te odgovori moje pitanje.
Trebao je da ceka malo, kad je on htjeo da igra on je bio nula. Pravi bosanac bi cekao do smrti. Nema veze nek on ide u :kiss: materinu a moze svako ko sa njim hoce.
:shocked:
Sorry but Sweden better then Bosna.Yeah that might be true at this present time but what will Sweden have that Bosnia don't..
Sweden has a ageing attack with the likes of Larrson and Ljunberg....
8 of Sweden U/19s starting line up is bosnian..
In a few years time Bosnia will have a kick ass team with the likes of Majstorovic and Mateja Matko being put on the map along the likes of Muslimovic, Misimovic and Medunjanin
Plus if the adriatic league goes ahead then bosna will have a better league as well...
All 3 alliances in bosna are finally starting to gel as one which only know allows us to become a good nt.
Saraj Fanático
04-23-2006, 01:47 AM
Indeed Sweden is better, But Bosnians love and beileve in their NT. Bosnia can beat Sweden in Zenica and I guarantee that.
Ibrahimovic is a asshole but hey like Sweden #1 said WE SCREWED UP. SO I cant blame Ibrahim.
djani
04-23-2006, 07:58 AM
Pa ko ste vi da odlucujete ko je Bosanac a ko nije? Ako covek voli Bosnu i Hercegovinu , i rodjen je u toj drzavi onda je Bosanac ili Hercegovac ( kako kome). Ljudi moji manje politike , vise nogometa... bolje za sve :) Kako Ibrahimovic trenutno u Juve? :)
Centarfor9
04-23-2006, 06:54 PM
Pa ko ste vi da odlucujete ko je Bosanac a ko nije? Ako covek voli Bosnu i Hercegovinu , i rodjen je u toj drzavi onda je Bosanac ili Hercegovac ( kako kome). Ljudi moji manje politike , vise nogometa... bolje za sve :) Kako Ibrahimovic trenutno u Juve? :)
Ovo nije politika hanuma ovo je samo mala nevazna diskusija.
Ja nemam nista protiv bosanaca ili hercegovaca koji su u dijaspori, ali kad ti ljudi promjene ime u Sweden#1 i igraju za drugi nacionalni tim a onda kazu mi smo bosanci...Sta trebamo da mislimo?
Ibrahimovic je trebao malo sacekat da ga savez pozove a ne njma davat ultimatume.
Sada igra puno slabo isto kao da je neki amater.
Saraj Fanático
04-23-2006, 09:30 PM
Jebi ga Stacetimojeime, sta ce Ibrahimovic? Bosanci su mu rekli da nije nista specijalan i on je se valjda naljutijo i stjeo da nam svima pokaze kakvu gresku smo uradili. I ja mislim da Ibrahimovic je trebao da saceka ali boli njega Kurac ako mu Svedska hoce da dane Milijone da igra za njih.
Ibrahimovic je zivijo haman cjeli zivot u Svedskuj i ima osjecaj za tu drzavu kao sto ima za Bosnu. to je njemu normalno. Pogledaj Milenkovica ko u Bosni. On je Srbin ali ima osjecaj za Bosnu vise.
ALI NEMA VEZE...... STO SE MENE TICE, BAJRAMOVIC JE PET PUTA BOLJI OD STA JE IBRAHIMOVIC DANAS! :D
Saraj Fanático
04-23-2006, 09:33 PM
Can anyone list me the Bosnian Serbs and Bosnian Croats that play in the Bosnian National team. Not that it matters but its interesting to see. Thanks.
Centarfor9
04-23-2006, 10:30 PM
Jebi go Stacetimojeime, sta ce Ibrahimovic? Bosanci su mu rekli da nije nista specijalan i on je se valjda naljutijo i stjeo da nam svima pokaze kakvu gresku smo uradili. I ja mislim da Ibrahimovic je trebao da saceka ali boli njega Kurac ako mu Svedska hoce da dane Milijone da igra za njih.
Ibrahimovic je zivijo haman cjeli zivot u Svedskuj i ima osjecaj za tu drzavu kao sto ima za Bosnu. to je njemu normalno. Pogledaj Milenkovica ko u Bosni. On je Srbin ali ima osjecaj za Bosnu vise.
ALI NEMA VEZE...... STO SE MENE TICE, BAJRAMOVIC JE PET PUTA BOLJI OD STA JE IBRAHIMOVIC DANAS! :D
To je istina.
Samo puno bosanaca prodaju sebe i brukaju svoje bosance. A mi samo sutimo.
Saraj Fanático
04-23-2006, 11:59 PM
To je istina.
Samo puno bosanaca prodaju sebe i brukaju svoje bosance. A mi samo sutimo.
Ako se oni prodaju nek se jebu. Boli nas briga, mi uvijek cemo imat talenat u nasuj reprezentacij. :)
penalty_20
04-26-2006, 08:32 AM
ENGLISH PLEASE. Guys post in english. Go PM eachother in what ever language you want.
ENGLISH PLEASE. Guys post in english. Go PM eachother in what ever language you want.
he was pointing out he was seeking a fellow gay bosnian bum buddy, i think he is shy of that fact.
geez bosnians are a strange bunch.....
Saraj Fanático
05-06-2006, 01:43 AM
Hercegovac, are you talking about your fellow Ustasa brother that happens to call himself a Bosnian? Man didnt he get to suck your cock for money?
Hercegovac, are you talking about your fellow Ustasa brother that happens to call himself a Bosnian? Man didnt he get to suck your cock for money?
:lol:
why was this brought up again?
Centarfor9
09-07-2006, 03:18 PM
why was this brought up again?
it seams "Cell" is trying to bring up stuff
bosniak fighter
09-07-2006, 06:51 PM
off topic
Saraj Fanático
09-07-2006, 10:41 PM
@ Bosniak & Cell: the beef is over guys. Out of all threads dont bring this one back to life.
vBulletin® v3.7.0 Beta 3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.