Credit Card Application | Mobile Phone | Personal Finance | Personals | Remortgages
Emir Spahic to play for Wigan Athelic in England !! [Archive] - Soccer Fans Network Forums

View Full Version : Emir Spahic to play for Wigan Athelic in England !!

Bosnian Unit
03-11-2006, 02:29 AM
I Englezi žele Spahića

Uprkos povredi koja je našeg reprezentativca prikovala za klupu i doktorovu ordinaciju ponude stižu za našeg reprezentativca. Najaktivniji nakon utakmice u Dortmundu bili su njemci. Hertha, Duisburg i Bayer izrazili su zadovoljstvo kada je partija Emira Spahića bila upitanju ali od slanja konkretne ponude zaustavila ih je povreda. Iako je Spahić tek pristupio timu iz Moskve veoma brzo bi mogao promijeniti sredinu. Nova ponuda stigla je sa otoka a riječ je o Premijeligašu Wigan Athelic-u koji je već poslao primamljivu ponudu čelnicima Lokomotive.

"Wigan Atheltic, iako sam povrijeđen u srijedu je za mene poslao konkretnu ponudu u moj sadašnji klub. Navodno, već duže vrijeme me snimaju, meč u Dortmundu je „natjerao“ Engleze da me angažuju. Takođe, zvali su me iz kluba, te mi rekli da su iz Vigana već zvali par puta raspitujući se o meni." govori Spahić. Na pitanje da li bi povreda mogla biti "kočnica" u ovome slučaju Spahić odgovara: "Ne, zašto bi... Transfer, odnosno konačni dogovor će biti samo malo prolongirani," odgovara Spahić.

Ipak povreda je malo ozbiljnija nego što se u prvi mah ocijenilo. "Nisam znao da mi je stradao i skočni zglob lijeve noge. Ta povreda je tek naknadno konstatovana. Izgleda da mi se noga pri udarcu lopte okrenula i u koljenu,i u skočnom zglobu. Naime, sve tetive su mi nategnute, tako da mi noga uopšte ne može držati stopalo."

Iako se prije očekivalo da će Spahić na teren istrčati za nekih mijeseca dana, to je sada teško očekivati.

Saraj Fanático
03-11-2006, 02:50 AM
Congrad's to Spahic! Just another Bosnian NT player in the big league. :) Soon all of our player's will be playing with big team's. I am very happy that Emir Spahic gave up Moscow.

Centarfor9
03-18-2006, 07:01 PM
Will he play in the next match?

NDH
05-06-2006, 12:07 AM
Ahahahhahaha Happy He Plays For Wigan Worse Team In Epl ***k U Ppl Are So Cheap Worst Cigans Out

Hahhaha Uz Proud He Plays For Wigan Oh ***k Ahahahhahahhahahhahahhahahahahhahahahhahahahhaha

Well That Must Be A Big Achievemt For U Guys Considering Uz Cant Play Football Is That Guy Have A Father From Brazil? Ahahhahahhahaha

Saraj Fanático
05-06-2006, 01:39 AM
Oh yeah we are losers...WAIT A MINUTE! I could have sworn Hasan Salihamidzic plays for Bayern (Number 1 team in Bundesliga)!