Free Ringtones | Grand Junction Real Estate | Online Loans | Mortgage Calculator | Remortgaging
Glupi Topik [Archive] - Soccer Fans Network Forums

View Full Version : Glupi Topik

Bosanac
10-20-2005, 04:44 AM
E raja, e palo mi na pamet od dosade da otvorim kakav glup topik.. ;)

Hajd da vas cujem sada, koliko pusite trave.. Jesteli se ikad probudili u parku.. Jestel ikad guzili curu ispod 15 godina.. Jesteli ikad ukrali sta iz prodavnice.. Dali zajebavate strebere.. Znate li dobri viceva? ..itd itd

:D

c3nar1us
10-20-2005, 02:09 PM
jednom sam uzeo kolu iz prodavnice, ostavio 80kf i pobjego :)
(strebere naravno zajebavam LOL) :)

Bosnian Unit
10-20-2005, 11:35 PM
Jebo sam sa 16 u skolskom(zenskom) WC'u :D !!
Zapalio prvu cigaru sa 13...vutru sam probao sa 17, ali nije to dugo trajalo mozda jedno godinu dana i prekinuo sam. I sada se nekad opustim ali mogu bez toga da iskreno kazem :) !! U prakovima se nisam budio, ali jesam u kaficu :lol: ..Ipak sad sam malo drugaciji, prije su to bile kriticne godine pa nije me bolio kurac zasto Madjarska nema more :lol: , sada imam vise obaveza i moras malo misliti na sve.Jebi ga takav je zivot.

Bosanac
10-21-2005, 10:48 AM
Hajmo ba.. Imal jos ko.. Takmicenje je ko je najgluplji.. Ko pobijedi dobije od mene dosta ovi sfnovi bodova

Evo mene..
Ja jedan dan kad sam pijan bio, pratili mi 4 auta..sve jarani.. Vozali se kroz ulice, tamo vamo.. ljevo desno.. i ja ostado sam.. sta cu sada u pm??. ja stadnem (na sred razkrsnice) i nazovem njih da vidim gdje su.. Kad oni ispred moji ociju tu burazeru moj haha.. Svi cekaju na semaforu :D

Aryan
10-21-2005, 11:48 AM
Dok smo svirali, dosta smo putovali po Srbiji. Tako da mi je spavanje po klupama i železničkim stanicama bilo normalno (nikad kući nisam bio), kao i frke na koncertima i posle njih, cimanje od strane murije. E, bili mladi i ludi. :smoking: Za vreme vladavine Slobodana Svinjoševića murija nas je šibala na svakoj Zvezdinoj utakmici (posebno je bila krvava tekma protiv Torpeda).

Ravna Gora
10-21-2005, 11:56 AM
E, ja sam bio jednom u klubu i video sam jednu ribu (curu) kako se vrti itd..vec sam bio dosta popijo pa nisam ni dvaput mislijo nego odmah sam krenuo do nje. Kad sam doso malo smo igrali ovo ono kad evo nekog mangupa iza nje mrsti se na mene. Nisam nista mislio o tome jer sam gledao u njene "atrakcije" kad onaj mangupcic nju gurne od mene i zavali mi jednu pravo u obraz. Koliko sam bio pijan ja sam samo ustao i kada sam krenuo da mu vratim udarijo sam totalno drugog coveka. Onda je on, njegovih 3 ortaka, i ovaj peder svi su se udruzili da me malo ociste od alkohola. Sreca da su i ovi moji bili tu pa nije bila losa tuca ali jebiga kada su dosli ovi iz obezbedjenja tesko sam posebno najebao zato sto je video onaj majmun da sam ja sve to zapoceo :lol: vratijo sam se kuci nekako i sutradan sam se probudijo modar i krvav.