Loans | Mortgage | Money | Credit Card Application | Home Loan
Jaka Bosna.. [Archive] - Soccer Fans Network Forums

View Full Version : Jaka Bosna..

BoSaNaC_RS
10-09-2005, 05:43 AM
Gleda li iko ovu utakmicu između Arapa i San Marina????

Muce se sa San Marino kod kuce...jedva im dadose gol...

BoSaNaC_RS
10-09-2005, 05:44 AM
Popusili smo.. :-)..iako je Bosna pobjedila San Marino.. Spanija evo dobila Belgiju.. sto znaci Srbija i Spanija idu.. ko od ovi će biti prvi..ne znam izgleda Spanija da će bit prva jer igraju sa San Marinom zadnji. Nisam ljut uobste na Bosnu pobjedili su.. eh kako bi nam sad ona igra dobro dosla gdje smo igrali sa Spanijom 1-1 trebalo je biti 1-0 za nas da sudija nije produzio tekmu 15 minuta.

Cestitam pobjedu Bosni a i Srbiji.

Zmaj_od_Bosne
10-09-2005, 05:54 AM
Gleda li iko ovu utakmicu između Arapa i San Marina????

Muce se sa San Marino kod kuce...jedva im dadose gol...

nisam znao da je San Marino igrao protiv Arapa. ALi jesam gledao protiv Bosne. Srbija je njih isto pobjedila 3:0 kako se ja sjecam. Srbija i Bosna trebaju ici na svjetsko prvenstvo.

Cevap
10-09-2005, 06:02 AM
Sta ti je bolan RS....dva drukcija posta u dvi minute koji ti je...

eh, nije bas tako, ako BiH pobjedi protiv SCG, mi smo drugi zato jer smo im dali vise golova :D

c3nar1us
10-09-2005, 04:48 PM
cudan covjek dva razlicita posta skroz

Cevap
10-09-2005, 05:40 PM
cudan covjek dva razlicita posta skroz
u medjuvremenu covjek skonto da je bosanceros :ronaldo:

Bosnian Unit
10-09-2005, 06:08 PM
u medjuvremenu covjek skonto da je bosanceros :ronaldo:

:lol: :lol: :lol: :lol: :yo:

Fakat da je tako.

BoSaNaC_RS
10-09-2005, 10:35 PM
Ne igra SiCG protiv BiH nego protiv Alijine Bosne

Čitava Republika Srpska će da bude uz Srbiju i Crnu Goru. Napred braco Srbi! Srbija! Srbija! Srbija!

Bosnian Unit
10-09-2005, 11:09 PM
Maloprije protiv Arapa, pa protiv BIH, pa sad protiv Alijine Bosne, pa ce protiv Turske,Pakistana,Irana...ma ne znate ni vi ko vam je protivnik u toj utakmici vise :lol: :lol: !!

BoSaNaC_RS
10-10-2005, 02:12 AM
hahahaha kako ste glupiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Cevap
10-10-2005, 02:19 AM
hahahaha kako ste glupiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

I mi imamo Republiku Bosnu i Hercegovinu u Srbiji...

Zove se Sandzak! :lol:

Citav Sandzak ce biti uz Bosnu!!! NAPRIJED BRACO SANDZAKLIJE! B i H!! B i H!!!

i ti si gluuuuuuuuuuuuuuuup :rolleyes:

BoSsaNaC
10-11-2005, 08:45 PM
I mi imamo Republiku Bosnu i Hercegovinu u Srbiji...

Zove se Sandzak! :lol:

Citav Sandzak ce biti uz Bosnu!!! NAPRIJED BRACO SANDZAKLIJE! B i H!! B i H!!!

i ti si gluuuuuuuuuuuuuuuup :rolleyes:

Za nas navijaju i braca Albanci sa Kosova :)

Yugo_071
10-11-2005, 09:24 PM
cuj braca albanci....nebi se ja sa njima poredio.....a sto se tice navijanja mozda ako koji od njih ima neki stari radio...tesko da ko ima tv pogotovu u boji... :lol:

Bosnian Unit
10-11-2005, 09:27 PM
cuj braca albanci....nebi se ja sa njima poredio.....a sto se tice navijanja mozda ako koji od njih ima neki stari radio...tesko da ko ima tv pogotovu u boji... :lol:

Zar vam je takvo stanje na Jugu Srbije danas :lol: ?

Yugo_071
10-12-2005, 12:21 AM
tako je brate...bar kod albanaca oce drzavu a nemaju ni televizije ni skole ni pameti.....jebiga..nakotila se bagra dok su fina vrjemena bila i niko nije obraco paznju na njih...

Yugo_071
10-12-2005, 12:23 AM
btw...ja sam iz bosne :clap2:

BoSsaNaC
10-12-2005, 02:04 AM
tako je brate...bar kod albanaca oce drzavu a nemaju ni televizije ni skole ni pameti.....jebiga..nakotila se bagra dok su fina vrjemena bila i niko nije obraco paznju na njih...

ne lazi. Otidji u Pristinu (ako smijes) pa ces da vidis kakva se auta tamo vozaju i kako se zivi.

Cevap
10-12-2005, 06:50 AM
ne lazi. Otidji u Pristinu (ako smijes) pa ces da vidis kakva se auta tamo vozaju i kako se zivi.
kad ti kaze da je iz bosne...i reko je albanci, a ne shiptari, vidis da nije srbijanac :ronaldo:

Sa Gazija
10-17-2005, 05:07 PM
Yugo, bolje bi ti bilo da odes do svoje republike srpske kojoj traga nece biti za nekoliko godina pa vidi kako se tamo zivi.
Tamo ko ima ponija onog prije-ratnog, faca je u mahali.

Kome ti glumis bolan da si neko i nesto, idi se okupaj smradu jedan

Ti ljudi mozda nemaju mnogo ali barem nemaju cvarke po supku ko vi prljave zivotinje. Barem su cisti i zive uredno.

mumia
10-18-2005, 07:29 PM
Ne igra SiCG protiv BiH nego protiv Alijine Bosne

Čitava Republika Srpska će da bude uz Srbiju i Crnu Goru. Napred braco Srbi! Srbija! Srbija! Srbija!
Jesi glup kretenu u BIH reprezntaciji igraju i srbi i hrvati a usto degenu glupi ti bez BIH pasosa nemozes mrdnut Izvan granice BIH pa ti pricaj koliki si srbin a na licnoj imas da si BIH gradjanin i NA rodnom listu imas da si BIH gradjanin :boo: :boo: :boo:

c3nar1us
10-26-2005, 06:55 PM
tako je zombie reci mu :)
imam neki chudan osjecaj da si i ti iz bosne

mumia
10-27-2005, 07:24 PM
tako je zombie reci mu :)
imam neki chudan osjecaj da si i ti iz bosne

Ovako zombi nije isto sto i mumija :boo: i jesam iz bosne iz Sarajeva :heart: :horn:

Bosanac
10-27-2005, 07:41 PM
Ovako zombi nije isto sto i mumija :boo: i jesam iz bosne iz Sarajeva :heart: :horn:

Ma uglavnom si mrtav, ha zombi ha mumija.

:D