MPAA | Tutorials | Electricity | Mortgages | Cheap Loan
video about SCG-BIH [Archive] - Soccer Fans Network Forums

View Full Version : video about SCG-BIH

GROBARdoSMRTI
09-26-2005, 12:11 AM
hlod.net/grac/javno/clips/Frontline_Football_BBC_BiH-SiCG.avi

its a good documentary about the latest qualifier between SCG i BIH

really worth seeing, shows belgrade and sarajevo and opinions from fans after the war, then finishes off at the big game that ended in a politically perfect 0-0 score

btw: download it because it is very big and about 1 hour long

Bosanac
09-26-2005, 12:25 AM
o gledo sam taj frontline football kad je bila utakmica u bosni.

dobar je to program, preporucujem svima za download

evo ode link ponovo

Frontline_Football_BBC_BiH-SiCG (http://www.hlod.net/grac/javno/clips/Frontline_Football_BBC_BiH-SiCG.avi )

muji
09-26-2005, 05:01 AM
yeah i have it, very interesting how both sides say they wont start anything but they both do..

BadSerb
09-29-2005, 08:19 PM
Vecina Navijaca Sto Su Dosli U Sarajevu Su Bili Zvezdaski Navijaci Delije(najaci Navijaci U Celom Svetu) A Sad Vi Zamislite Kako Ce Proci U Srbiji.

Bosnian Unit
09-29-2005, 10:16 PM
Vecina Navijaca Sto Su Dosli U Sarajevu Su Bili Zvezdaski Navijaci Delije(najaci Navijaci U Celom Svetu) A Sad Vi Zamislite Kako Ce Proci U Srbiji.

proci ce sve odlicno kao sto je proslo i za vrijeme kosarkaskog prvenstva u beogradu. dobro znam da je sada vise napeta situacija i veci rivalitet ali nece biti tako strasno. jer nije ni vas savez lud da ih kazni zbog nekih budala sto bih se tukli,razbijali itd..

nasi navijaci su se setali beogradom u nasim dresovima,pjevali pjesme, i niko im nista nije, cak su mnogi trazili da se slikaju s njima i sve to..sada ja ne znam gdje su delije bile za vrijeme kosarkaskog prvenstva ali samo ti kazem ovaj primjer.

ne znam sta ce biti ipak, samo organizacija susreta ce biti izuzetno jaka, i nece biti moguce da bude neki fajt izmedju vasih/nasih navijaca..

ostalooooo je jos malo vremenaaaa u ovom mom starom upaljacuuuu :boom:

preko beograda na mundijal

BadSerb
09-30-2005, 01:19 AM
proci ce sve odlicno kao sto je proslo i za vrijeme kosarkaskog prvenstva u beogradu. dobro znam da je sada vise napeta situacija i veci rivalitet ali nece biti tako strasno. jer nije ni vas savez lud da ih kazni zbog nekih budala sto bih se tukli,razbijali itd..

nasi navijaci su se setali beogradom u nasim dresovima,pjevali pjesme, i niko im nista nije, cak su mnogi trazili da se slikaju s njima i sve to..sada ja ne znam gdje su delije bile za vrijeme kosarkaskog prvenstva ali samo ti kazem ovaj primjer.

ne znam sta ce biti ipak, samo organizacija susreta ce biti izuzetno jaka, i nece biti moguce da bude neki fajt izmedju vasih/nasih navijaca..

ostalooooo je jos malo vremenaaaa u ovom mom starom upaljacuuuu :boom:

preko beograda na mundijal

HAHAHAHA VIDECES TI... I NE PROSIPAJ NEKU PROPAGANDU OVDIJE MATERETI.

Bosanac
09-30-2005, 01:21 AM

Ne prosipaj ti sebe jarane

Sam vidis da gluposti pricas, kakva propaganda ba

Cevap
09-30-2005, 01:39 AM

samo je bilo srbina u sarajevu...nije bio niti jedan srbijanac... prestani srat

Cevap
09-30-2005, 01:39 AM

jesi opasan :blabla:

Bosanac
09-30-2005, 01:41 AM
Hajd dosta sad svadje, necu ovako znacajnu temu da zatvaram.

Cevap
09-30-2005, 02:08 AM
eh uredu onda nema frke...evo sada cu nesto pametno reci....

dokumentarac drama

Bosanac
09-30-2005, 02:34 AM
eh uredu onda nema frke...evo sada cu nesto pametno reci....

dokumentarac drama

Eto, bolje pametno nego glupo

:D

muji
09-30-2005, 05:28 AM
I cursed in Bosnian, but than I remembered that the mod of this forum does not let that kind of attitude run around.

edited by mod

BadSerb
09-30-2005, 06:10 PM
http://www.tribina.co.yu/html/videodelije.html

Vidite malo VIDEO KLIPOVE.

Cevap
09-30-2005, 06:35 PM
http://www.tribina.co.yu/html/videodelije.html

Vidite malo VIDEO KLIPOVE.

vidi malo ovo http://media.portland.indymedia.org/images/2004/06/291515.jpg

ti nista ne kontas ba... boli nas kurac kakvi ste vi navijaci....boli nas briga jeli marakana najveci stadion na balkanu....ne zanima nas jeli igramo u Beogradu ili u Kosovu... ne zanima te nas!!

BoSsaNaC
09-30-2005, 11:59 PM
badserb vidis kako si glup ili si balavac. pa casih "delija" nije bilo vise od 400 u SA a nasih ide na hiljade u BG. Ko ima muda bre?

BoSsaNaC
10-01-2005, 12:02 AM
o gledo sam taj frontline football kad je bila utakmica u bosni.

dobar je to program, preporucujem svima za download

evo ode link ponovo

Frontline_Football_BBC_BiH-SiCG (http://www.hlod.net/grac/javno/clips/Frontline_Football_BBC_BiH-SiCG.avi )

Buraz meni ovdje nema slike samo ton

BadSerb
10-07-2005, 11:04 PM
Sta je tebi be, pa znas da su delije najaci navijaci u celom svetu, niko nema ravan delijama bosancicu mali, pobego si u ameriku i sad glumis nekog velikog bosanca, sto nisi iz bosne, sto ti nedodjes da gledas utakmicu, daj be kani se toga, i nemoj da se kacis samnom.

Zmaj_od_Bosne
10-07-2005, 11:23 PM
Sta je tebi be, pa znas da su delije najaci navijaci u celom svetu, niko nema ravan delijama bosancicu mali, pobego si u ameriku i sad glumis nekog velikog bosanca, sto nisi iz bosne, sto ti nedodjes da gledas utakmicu, daj be kani se toga, i nemoj da se kacis samnom.

lol listen to this punk, what an e-thug thug. DOnt u got some homework to do? Or did NATO destroy that too :lol:

Cevap
10-08-2005, 04:41 AM

majke mi, tebi stvarno neko treba usta razbit...ili ruke....da negovoris/ne tajpiras take gluposti....

stvarno ovaj jaran gore pravo realno ti prica...mars zadacu pisi....

Bosnian Unit
10-08-2005, 06:28 AM

Sine dali si gledao tekmu Liverpool'a ?
Ili dali si cuo za njhove navijace ?
Ili od Fenerbahce,Galatasaray,Boca Juniors,River Plate,Chelsea,Besiktas,Olympiakos,Lazio,Napoli.....................da ne nabrajam vise ba, vi ne spadate ni u 100 najboljih navijaca svijeta.Gdje zivis ti ba, vjerovatno nisi s ove planete, ili ne vidis dalje od srpske granice. Jedno od to dvoje mora da bude :lol: :boo: !!

Ni Zveza nije sto je bila, a ni Delije pa zar je to tesko primjetiti majku mu.Kad vam je derbi zna da bude po 10-15 hiljada ljudi, a gdje su vam rezultati u Evropi.Pa jaci je Partizan :boo: od vas bre,a i navijaci bre :boo: !!

Kako ide onaj vic....Dodje tip u univerzitet u Beogradu, i pita djevojke kako da dodje to direktora..A ova mu ides pravo jebo te, onda krenes desno jebote te ,onda levo, i kancelarija je tu odmah iza coska jebo te. A tip ce, pa dobro gospodjice jel mozes igdje proci u ovoj drzavi a da te ne jebu :lol: !?

SerbGirl
10-08-2005, 08:47 AM
Mir vise, i nedirajte delije, ja sam zvezdasica, najaci smo najaciiiiiiiiiiiii.

c3nar1us
10-08-2005, 01:18 PM
boli me k***c sto ste najjaci
zasto si dosla na nas forum srati

BoSsaNaC
10-08-2005, 09:57 PM
jebes delije jebes cz

idemo u pasaluk po 3 boda

badserb-sipu mi racku

Bosanac
10-08-2005, 10:45 PM
Seronje smirite se

Bosna ide dalje

SerbGirl
10-09-2005, 02:04 AM
Sto se vi bosanci pravite kao neki jaki heroji, i neki veliki nacionalisti, a 100% vas ovde na forumu zivi u dijaspori, to je vas problem, vi tugujete, i vas boli nostalgija.

Bosanac
10-09-2005, 02:27 AM
Sto se vi bosanci pravite kao neki jaki heroji, i neki veliki nacionalisti, a 100% vas ovde na forumu zivi u dijaspori, to je vas problem, vi tugujete, i vas boli nostalgija.

Izvini SerbGirl

Ali hajd, necemo tako

Jos 4 dana do utakmice

Bosnian Unit
10-09-2005, 02:50 AM

De bre mala oladi keve ti :lol: .

Niko od nas ne kaze prvi nista, onda dodje neko od vasih, zapali vatru i naravno da ce raja reagovati na vulgaran nacin.

Ima svakavih ljudi na sve strane ali vi ste ba umisljeni ko niko.
Normalno da je raja nostalgicna jer BOSNA I HERCEGOVINA je najbolja zemlja na svijetu. Zajebi standard, politiku i sve to, ali nigdje nije ko u BIH !!

Normala da ce biti nostalgicni nisu kao vasi, nikada se nece ni vratiti (bolje je tako),zaboravljaju vas jezik, promjenjivaju prezimena, nadodavaju tamo npr..Popovich itd...

VASI SE STIDE KO SU A BOSANAC BEZ BOSNE NEMOZE I PONOSAN JE NA NJU PA KAKVA JE GOD NJEGOVA/NASA JE I GDJE JE GOD NOSI JE SA SOBOM U SRCU..JER TO JE NESTO VISE OD NJEGA/NAS..

Bosansko/Hercegovacka dijaspora godisnje unese 7-8 milijardi Eura u Bosnu i Hercegovinu..

MI SMO PONOSNI NA NJIH

Niko nebih otisao da nije morao.

P.S. Pa vidis ba Milos Bojanic,Sasa/Dejan Matic,Mitar Miric,Bane Bojanic itd..itd.. svi pjevaju O BOSNI, iako zive u Srbiji..Zasto ?? Pa i oni su nostalgicni naravno jer vole tu zemlju, samo sto su je levati kao vjerovatno tvoj cale i drugi unistili..Pa ne mogu da imaju normalan zivot. Ni jedna zemlja na svijetu nije odpjevana kao Bosna i koliko Bosna..Ma dzaba ja to tebi govorim neces ti to razumjeti :lol: ..

Interesantan tekst iz njemackog lista "Svijet nedjeljom" (Welt am Sonntag)

Savo Milosevic pred mec SCG - BiH:
"Osjecam se kao da igram sa svojom zemljom protiv svoje zemlje"

http://www.wams.de/data/2005/10/09/786694.html

EVO STA JE I SAVO MILOSEVIC REKAO

Sta kazes na to ??

Bosanac
10-09-2005, 04:58 AM
Bravo

:thumbsup:

Cevap
10-09-2005, 04:59 AM

ne boli mene nostalgija...boli me kurac za jugoslaviju...Volio sam Jugu, ali sada imam moju BiH...

slusaj zenska glavo...ili srpska, isti kurac.... sta ti radis u ovom forumu ako hoces da pljujes po nama....mrs...

kako ide ono vise...

"Pusi kurac, ko te jebe, moze Bosna i bez tebe, Jugoslavijooooooo"

Cevap
10-09-2005, 05:05 AM
Izvini SerbGirl

Ali hajd, necemo tako

Jos 4 dana do utakmice
cuj izvini....ja mislim da je njoj zao sto nije u diaspori....zena hoce da otide iz Srbije, ta je zemlja postalo vece smece nego BiH ima 10 godina...i ovo mi je doslo od jednog dobrog druga koji je Srbijanac....Coece, nije cudo sto nece da se vracaju tamo sta je ta Srbija postala!!! Ljepa zemja, puna smrada...

Kao sto sam reko, ona je ljubomorna na one ostale "sponzorushe" kao sto ih zovemo sada....

Mala moja, ako neznas sto je sponzorusa....to ti je cura koja bi ti htjela da postanes....
Sponzorusa: Srbijanka koja bi ozenila bilo koga iz dijaspore pa da moze da otide iz Srbija...

Ne, Montenegro ne pripada sponzorusama :D

Bosanac
10-09-2005, 05:08 AM
cuj izvini....ja mislim da je njoj zao sto nije u diaspori....zena hoce da otide iz Srbije, ta je zemlja postalo vece smece nego BiH ima 10 godina...i ovo mi je doslo od jednog dobrog druga koji je Srbijanac....Coece, nije cudo sto nece da se vracaju tamo sta je ta Srbija postala!!! Ljepa zemja, puna smrada...

Kao sto sam reko, ona je ljubomorna na one ostale "sponzorushe" kao sto ih zovemo sada....

Mala moja, ako neznas sto je sponzorusa....to ti je cura koja bi ti htjela da postanes....
Sponzorusa: Srbijanka koja bi ozenila bilo koga iz dijaspore pa da moze da otide iz Srbija...

Ne, Montenegro ne pripada sponzorusama :D

E pa, jebi ga sada

Nije fer da ih ja pljunem.. Ipak sam neki mod ;)

Ali Bosnian Unit je reko sto je se trebalo da kaze

:)

Cevap
10-09-2005, 05:17 AM
E pa, jebi ga sada

Nije fer da ih ja pljunem.. Ipak sam neki mod ;)

Ali Bosnian Unit je reko sto je se trebalo da kaze

Pa bas zato jer si mod, mozes pljuvat na koga god hoces...to ti se zove diktatura jarane!!!

hej buraz jeli imas msn??? adiraj me ( bhfanatic2003@hotmail.com )

SerbGirl
10-09-2005, 05:28 AM
ne boli mene nostalgija...boli me kurac za jugoslaviju...Volio sam Jugu, ali sada imam moju BiH...

slusaj zenska glavo...ili srpska, isti kurac.... sta ti radis u ovom forumu ako hoces da pljujes po nama....mrs...

kako ide ono vise...

"Pusi kurac, ko te jebe, moze Bosna i bez tebe, Jugoslavijooooooo"

Slusaj ti paceniku mali smiri malo te zivce, ja dolazim ovde isto kao sto vasi dolaze na nase SCG, i ne seri sad, za BiH igraju i srbi, i znajte da u bosni zivi 52% Srba. ;)

Cevap
10-09-2005, 05:31 AM
Slusaj ti paceniku mali smiri malo te zivce, ja dolazim ovde isto kao sto vasi dolaze na nase SCG, i ne seri sad, za BiH igraju i srbi, i znajte da u bosni zivi 52% Srba. ;)
ti bi pametnija bila sa kurcem u ustima

p.s.

Sto se mene tice, to nisu Srbi...to su Bosanski Pravoslavci.. naprimjer, Sergej Barbarez koji nikad u svom zivotu nije reko da je Srbin, vec da je Bosanac.
Imam puno prijatelja koji bi me ubili da bih ih zvao "Srbima"... a te idijote koji misle da su Srbi i koji zive u BiH...MOLIM TE!!!!! Pozovi ih U beograd da ih se oslobodimo.... cak mislim da ih nebiste htjeli dosadni su

Bosnian Unit
10-09-2005, 05:57 PM

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Bosna i Hercegovina

Population:
4,025,476 (July 2005 est.)

Ethnic groups:
Serb 37.1%, Bosniak 48%, Croat 14.3%, other 0.6% (2000)
note: Bosniak has replaced Muslim as an ethnic term in part to avoid confusion with the religious term Muslim - an adherent of Islam.

Religions:
Muslim 40%, Orthodox 31%, Roman Catholic 15%, other 14%

Languages:
Bosnian, Croatian, Serbian

Vidim dobro si informisana, samo ne znam dali si upucena da i u SICG zivi 20% Muslimana.

Religions:
Orthodox 65%, Muslim 19%, Roman Catholic 4%, Protestant 1%, other 11%

:boo: :boo: daj tacne informacije, nemoj da lupas bezze.

c3nar1us
10-09-2005, 06:27 PM
evo i link ako nevjerujes
http://www.cia.gov/cia/publications/factbook/geos/bk.html

Cevap
10-09-2005, 09:30 PM
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Bosna i Hercegovina

Population:
4,025,476 (July 2005 est.)

Ethnic groups:
Serb 37.1%, Bosniak 48%, Croat 14.3%, other 0.6% (2000)
note: Bosniak has replaced Muslim as an ethnic term in part to avoid confusion with the religious term Muslim - an adherent of Islam.

Religions:
Muslim 40%, Orthodox 31%, Roman Catholic 15%, other 14%

Languages:
Bosnian, Croatian, Serbian

Vidim dobro si informisana, samo ne znam dali si upucena da i u SICG zivi 20% Muslimana.

Religions:
Orthodox 65%, Muslim 19%, Roman Catholic 4%, Protestant 1%, other 11%

:boo: :boo: daj tacne informacije, nemoj da lupas bezze.

haj ba, to ti je ona procitala u "Srpska Historija", napiso je Radovan Karadzic

BoSaNaC_RS
10-09-2005, 10:45 PM
Sta ste dosli na forume da se svadjace curama picka vam materina nacionalna, cura vam prica istinu, ziva istina.

Zvornik FCRS
10-09-2005, 11:09 PM

p.s.

Sto se mene tice, to nisu Srbi...to su Bosanski Pravoslavci.. naprimjer, Sergej Barbarez koji nikad u svom zivotu nije reko da je Srbin, vec da je Bosanac.
Imam puno prijatelja koji bi me ubili da bih ih zvao "Srbima"... a te idijote koji misle da su Srbi i koji zive u BiH...MOLIM TE!!!!! Pozovi ih U beograd da ih se oslobodimo.... cak mislim da ih nebiste htjeli dosadni su

joj redman jesi istripovan momak da kraja.. razbu nemas kuglagera u glavi.
svi ti sto vredjaju na vjerskoj i nacionalnoj osnovi spadaju u nizak stalez ljudi, a ovo osobito vazi za tebe.

ako vec nemas nista pametno da izustis bolje suti i pokrij se usima.

Bosnian Unit
10-09-2005, 11:23 PM
Sta ste dosli na forume da se svadjace curama picka vam materina nacionalna, cura vam prica istinu, ziva istina.

Ziva istina kazes? A ko ti je to reko ? Babo ?
Pa sine stavio sam ti gore tacne informacije, i ti hoces da ubjedis da je tacnije sto kaze neka osoba neko sto se istrazuje i onda da u javnost.

Koji si ti psihopata, u svojim prvim postovima si pokazao da ne znas ni ko si ni sta si ni za koga navijas, ni protiv koga SICG igra.Odluci se za nesto majke ti.Jer jebeno je tako zivjeti, a ocigledno je to kod tebe dok ne znas sta pricas.

I niko nije dosao ovdje da se svadja s' trebom, ona je dosla ovde i s' svojim prvim postovima na SFN forumu posla da siri dezinformacije i zajebaje bas kao i ti.

Cevap
10-10-2005, 02:26 AM
joj redman jesi istripovan momak da kraja.. razbu nemas kuglagera u glavi.
svi ti sto vredjaju na vjerskoj i nacionalnoj osnovi spadaju u nizak stalez ljudi, a ovo osobito vazi za tebe.

ako vec nemas nista pametno da izustis bolje suti i pokrij se usima.

ne kontas da se zajebavam sa ljudima na forumu kao s'ovom curom....glupa je ko tocak i izazivam je... eto... mislim, nemam nista protiv srbijanaca, hrvata, makedonca, japanaca.... razumjes jaro? :)

a zasto nemam pravo da kazem istinu da Bosanski srbi nepostoje...oni samo misle da su srbi..

Zvornik FCRS
10-10-2005, 02:35 PM
ne kontas da se zajebavam sa ljudima na forumu kao s'ovom curom....glupa je ko tocak i izazivam je... eto... mislim, nemam nista protiv srbijanaca, hrvata, makedonca, japanaca.... razumjes jaro? :)

a zasto nemam pravo da kazem istinu da Bosanski srbi nepostoje...oni samo misle da su srbi..

ok rm, al nebi se slozio sa ovom tvojom zadnjom recenicom.
..mislim svako ima svoje subjektivno misljenje.

Cevap
10-10-2005, 08:57 PM
ok rm, al nebi se slozio sa ovom tvojom zadnjom recenicom.
..mislim svako ima svoje subjektivno misljenje.

imas pravo.... mir i jebanje :thumb: to ti je balkanski peace and love

evo_ti_ga
10-14-2005, 04:33 AM
Ziva istina kazes? A ko ti je to reko ? Babo ?
Pa sine stavio sam ti gore tacne informacije, i ti hoces da ubjedis da je tacnije sto kaze neka osoba neko sto se istrazuje i onda da u javnost.

Koji si ti psihopata, u svojim prvim postovima si pokazao da ne znas ni ko si ni sta si ni za koga navijas, ni protiv koga SICG igra.Odluci se za nesto majke ti.Jer jebeno je tako zivjeti, a ocigledno je to kod tebe dok ne znas sta pricas.

I niko nije dosao ovdje da se svadja s' trebom, ona je dosla ovde i s' svojim prvim postovima na SFN forumu posla da siri dezinformacije i zajebaje bas kao i ti.

kako ste pukli"turciiii"..pa otkinuli smo vas...

prijatno i disite duboko...prdno sam :smoking:

c3nar1us
10-14-2005, 03:43 PM

HIHIHI
ova ti je dobra :ronaldo: :ronaldo: :ronaldo: :ronaldo: :D :D :D

evo_ti_ga
10-14-2005, 10:51 PM
HIHIHI
ova ti je dobra :ronaldo: :ronaldo: :ronaldo: :ronaldo: :D :D :D

:red-card:

Cevap
10-15-2005, 12:36 AM
to isto vrjedi za tebe pedercino

Bosanac
10-15-2005, 12:38 AM

Hajd smiri se masha, sta bi mi bez crvenkapice

:lol:

Cevap
10-15-2005, 04:45 AM
Hajd smiri se masha, sta bi mi bez crvenkapice

:lol:

mrsh lolllll :lol:

a sta bi ja bez moje babice :noidea:

c3nar1us
10-15-2005, 08:14 AM
Sta je bio napiso???? (Mame mu se najebem)

Zmaj_od_Bosne
10-15-2005, 08:58 AM
Sta je bio napiso???? (Mame mu se najebem)

haj prosetaj ba. Idi u tvoj forum ako hoces da zajebavas!

Bosanac
10-15-2005, 10:22 AM
mrsh lolllll :lol:

a sta bi ja bez moje babice :noidea:

Maho bi ocima a ne rukama

:lol: :lol:

c3nar1us
10-15-2005, 11:47 AM

Cevap
10-15-2005, 10:47 PM
bosanac ti je od smiri se azdajo ;)

Bosanac
10-15-2005, 11:43 PM
bosanac ti je od smiri se azdajo ;)

:confused:

azdajo?

Sta ti to sada znaci u pm?

c3nar1us
10-16-2005, 01:04 PM
zmaj = azdaja :)
ja tako mislim

btw.
sto si editovo moj post bosanac

Bosanac
10-16-2005, 01:06 PM
sto si editovo moj post bosanac

E jarane ne sijecam se, sta si bio napiso?

c3nar1us
10-16-2005, 01:21 PM
napiso da sam bosanac
i mozda sam nesto i opsovo :)

Bosanac
10-16-2005, 06:13 PM
napiso da sam bosanac
i mozda sam nesto i opsovo :)

vijerovatno da si uz to neko glupost spuco ali nema veze

dobro nam doso bosanceros

Cevap
10-16-2005, 10:46 PM
:confused:

azdajo?

Sta ti to sada znaci u pm?
zmaj...bosansko-hercegovacka verzija :)

Volim-Te-BIH
02-01-2006, 02:00 AM
Slusaj ti paceniku mali smiri malo te zivce, ja dolazim ovde isto kao sto vasi dolaze na nase SCG, i ne seri sad, za BiH igraju i srbi, i znajte da u bosni zivi 52% Srba. ;) hehehehehhehe 52% hehehehehhe ma nema vas ni 20%.....SAMO ONOG GLAVONJU KEZMANA OCI BI MU IZVADIO NOZEM...MATER MU J*B*M smotanu....najebacete vi sad u grupi A hahahahah,vi ste samo papci :yell:

BosnianPlaya
02-03-2006, 12:00 AM
ako nisi pametna nemoj pricati, a ti "RS", ti si nacionalista i ne seri.

Ero
02-03-2006, 12:27 AM
http://www.youtube.com/w/HajMo-Ih-RuSiT?v=bJC2V_xnrUM&search=bosna

video for all the bosniaks about serbia vs bosnia pretty good video

Saraj Fanático
02-03-2006, 02:26 AM
Bosna sto se meni tice je vrlo bolja nego sto je bila prije. Bosna je izgubila 1:0 i to nije nista strasno. Ja mislim dacemo u Grupi C makar pobijediti drugo mijesto! :sad: