View Full Version : Pick the winner and guess the score
BoSsaNaC
09-16-2005, 12:11 AM
Glasajte za repku za koju mislite da ce pobijediti i napisite kakav rezultat ocekujete
BoSsaNaC
09-16-2005, 12:18 AM
naravno ja glasam za BiH i mislim da cemo pobijediti 2:1
Bosanac
09-16-2005, 12:59 AM
A kako znas glupo pitanje pitat
:D
Bosna 3 - 0 Srbija
Bosnian Unit
09-16-2005, 01:02 AM
samo da kazem da se i na engleskom pise herzegovina, znaci bez w ;)
o ovome vec dugo vremena razgovaramo na temi o nasim kvalifikacijama, ipak sam glasao za bosnu i hercegovinu.
jos bih nesto pitao moderatora da ne otvaram novu temu zbog toga.
dali je moguce da otvorimo new thread i da se tu pisu sve vijesti, o bosni i hercegovini i trenutnom desavanju. znaci o kosarci,muzici,rukometu, o razvijanju nase domovine itd.. tako da bih nasi iz dijaspore i ostali znali da ovde nije onako kako su ostavili kad je rat bio itd.. ima mnogo, mnogo stvari u bosni sto su krenule nabolje. npr.. bosmal koji treba uskoro da se zavrsi, bit ce najveci building na balkanu.gradi se u sarajevu. zove se bosmal jer gradi nasa i malezijska firma..zato bos kao bosna mal kao malezija :D ..
pa naprvljen je stari most, sto je trenutno veliki boom i 40 posto vise turista je doslo u bosnu hercegovinu nego prosle godine. mislim mnogo stvari ima.
tako znaci nebi bilo lose imati thread pa da pisemo o svemu sto se zbiva u bosni i hercegovini, postavljamo slike,itd..itd..
vozdra
kezman008
09-16-2005, 01:02 AM
lol, man dont make me laugh. You all think u can beat Serbia. Please just because you beat lithuania and belgium, so did we and we scored more goals on them.
2-0 Serbia. You guys did well to get to this position but the chances of you qualifying now are slim. Serbia has a huge advantage at home and are a superior team, tacticaly and talentwise.
Bosanac
09-16-2005, 01:34 AM
lol, man dont make me laugh. You all think u can beat Serbia. Please just because you beat lithuania and belgium, so did we and we scored more goals on them.
If we couldn't we wouldn't think so. Don't troll in Bosnian forums.
Goals:
Barbarez
Papac
Misimovic
boris4c
09-16-2005, 02:03 AM
I think its going to be a close game and i expect that there will be a lot of ''neredi na tribinama''. I predict a 2-0 serbia win but i predict that both teams will have equal possesion of the ball, shots, chances but the goalies are going to make a difference.
Bosanac
09-16-2005, 02:23 AM
I think its going to be a close game and i expect that there will be a lot of ''neredi na tribinama''. I predict a 2-0 serbia win but i predict that both teams will have equal possesion of the ball, shots, chances but the goalies are going to make a difference.
True.
But I highly doubt that Serbia will score two goals. And without Bosnia scoring? Impossible.
A 3-0 for Bosnia is pretty normal because Serbian fans will get confused after Bosnians first goal. If we go out there to win, and we will. We will win!
BoSsaNaC
09-16-2005, 03:13 AM
If we couldn't we wouldn't think so. Don't troll in Bosnian forums.
Goals:
Barbarez
Papac
Misimovic
sorry buraz ali papac nazalost nece igrati.
golove za BiH ce dati bajramovic i barbarez a za SCG milosevic :bounce:
Bosanac44
09-16-2005, 03:36 AM
Nemoj te se dzaba lozit ni jedni ni drugi kad svi znamo da ce biti nerjeseno.
Bosanac
09-17-2005, 04:12 AM
Ijoj sto se okrecemo u krug. Svugdje Bosna protiv Srbije zavrsi nerijeseno. Hajd bice nesto novo valjda, bosanci su se dobro popravili u futbalu. :)
Cevap
09-18-2005, 12:10 AM
eh...vako....
Sudija ce baciti novcic.... Bosna kaze "glava"....padne novcic na pismo... Sudija zaboravi sta je bosanac reko zato jer nas ionako niko neslusa.... Sudija kaze "Bosna ima loptu.." Milosevic poludi, bubne sudiju u glavu, Srbijanci, grobari i oni tamo treci se naljute, ludilo na tribinama, delegat kaze 3-0 za bosnu, bih ide dalje
eh neka me pojede Oprah Winfrey ako nebude tako :lol:
Bosanac
09-18-2005, 12:35 AM
our friend redman paints quite the picture haha
u forgot about the fans, we gonna start throwin flares?
haha
Cevap
09-19-2005, 05:14 AM
our friend redman paints quite the picture haha
u forgot about the fans, we gonna start throwin flares?
haha
no not flares.... we are going to throw the whole pool table this time on the pitch**
** during the first game agaisnt spain, our idiotic Football Federation said that we threw an 8-ball on the spanish player that scored the goal.... if we did that, he'd be dead...
PartizanBeograd
09-19-2005, 03:04 PM
sorry buraz ali papac nazalost nece igrati.
golove za BiH ce dati bajramovic i barbarez a za SCG milosevic :bounce:
Milosevic doesnt really get any playing time anymore
Kezman and Zigic are upfont.
Last time we played we were missing 5 starters, and Milosevic(who's form is terrible) was upfront.
SRBIJA
09-20-2005, 12:00 AM
Big factors were affected in the last game, Lets see how this one will turn out. :)
PrAvI HrVaT
09-22-2005, 09:39 PM
edited by bosanac
Contact me
vBulletin® v3.7.0 Beta 3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.