Credit Card | Loans | Free Advertising | Credit Report | Dog Guide For Dog Lovers
Zoltan Böőr in Vestel Manisasport [Archive] - Soccer Fans Network Forums

View Full Version : Zoltan Böőr in Vestel Manisasport

Bumsylik
08-29-2005, 06:23 PM
Hello,

I don't speak much Turkish, so if anyone does, please translate this for me:

Vestel Manisaspor, Macaristan futbolunun en önemli yıldızı Zoltan Böör'le üç yıllık sözleşme imzaladı. Macaristan 1.Lig'inin şampiyonu Debrecen'de forma giyen 27 yaşındaki Zoltan Böör orta sahasının solunda görev yapıyor. Tarık Almış Spor Tesisleri'nde düzenlenen imza töreninde konuşan Zoltan Börr, Vestel Manisaspor'a geldiği için çok mutlu olduğunu söyledi.

Türkiye Süper Lig'ini yakından takip ettiğini söyleyen Zoltan, "Lige yeni çıkan bir takıma geldim. Hem Vestel Manisaspor'un, hem de benim büyük hedeflerim var. Vestel Manisaspor'un başarısında pay sahibi olmak istiyorum" diye konuştu. Vestel Manisaspor Başkanı Haluk Çubukçu'da Zoltan Böör'ün transferiyle güçlendiklerini belirterek, "Önemli bir transfer gerçekleştirdiğimizi düşünüyorum. Zoltan'ın takımımıza önemli katkılar yapacağına inanıyoruz. Bu transferin camiamıza hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.

Thanks a lot.

Turkhooligan
09-04-2005, 05:37 PM
But its so long.. :wacko:

necro
09-10-2005, 09:08 PM
this is the quick translation of that news piece !!

Vestel Manisa has signed one of Hungary's best players Zoltan Boor for the next 3 years. Hungary champion Debrecen's 27 year old player Boor is a midfielder. Zoltan Boor said he was very happy to be a Vestel Manisa player.
"I've been following Turkish League very closely and I know I came to a newly promoted team in the premier league, manisa and i have big goals and I want to contrubute to the sucess of Vestel Manisa ...