View Full Version : Turkiye Milli Takim Taraftarlari
London Turk
05-08-2005, 11:56 PM
Burasi Turkiye Milli Takim'in taraftarlari icin. Yunanistan maci oncesi herkesin goruslerini merak ediyorum. Ben ingiltere'de yasiyorum ve InsAllah maca gidebilecegim. Turkiye'de ve dunyadaki Turk'lerin goruslerini bekliyorum.
Yunanistan'i yenecegiz arkadaslar!! Bu forumlardaki Yunan'lar catliyacak!!!!!
Turkhooligan
05-09-2005, 06:23 PM
Yunanlılara çıkış yok my brother..Çünkü sende çok iyi biliyosun Türk futbolu sucks.. :bald:
London Turk
05-09-2005, 10:41 PM
I hope that Yanal drops Necati, the guy is a liability up front, surely there are better forwards than him. Hopefully Tuncay will start this one. I don't understand why Ali Gunes doesn't play, has he played for Germany? Is that why? If Deniz plays I'm going to go crazy.
The world is going to see how Turkey can battle, we're going to win this one....... caltliyacak bu ibneler!! Gicik oluyorum yaww ben bu amina koydugumun yunan'lara. Surekli herseyi politika yapiyorlar sanki hayatlarinda baska birsey yokmus gibi. Biz de ulkemizi severiz ama erkek adam gibi davraniriz, bunlar surekli burada bos laflar atiyor yaw birini gorsem gebertirim.
Kusura bakmayin, ama buraya birsey yazmam gerekti, yoksa kafayi yiycem. Turk'ce soyleyim ki anlamasinlar the f**king bubbles.
Turkhooligan
05-10-2005, 08:15 AM
Biz de ulkemizi severiz ama erkek adam gibi ;)
galatasaray_fan
05-10-2005, 07:58 PM
Aman bos ver kardesim, bütün yunanlilar böyle degil ama. Bunlari kim oldugunu bile bilmiyoruz, belki 12 yasinda çocuktur. Internette konusmak çok kolay çünkü. Bunlar tarihi okumamislar, sadece anne/babadan ögrendiler ve baska bir sey bilmiyorlar gerçek oldugunu sanirlar.
London Turk
05-10-2005, 08:58 PM
Aman bos ver kardesim, bütün yunanlilar böyle degil ama. Bunlari kim oldugunu bile bilmiyoruz, belki 12 yasinda çocuktur. Internette konusmak çok kolay çünkü. Bunlar tarihi okumamislar, sadece anne/babadan ögrendiler ve baska bir sey bilmiyorlar gerçek oldugunu sanirlar.
Evet cok dogru soyluyorsun, ben boyle seylere alisik olmadigim icin biraz tepem atti. Ama cok dogru soyluyorsun, bunlara uyunca onlarin seviyesine dusmus olurum.
evet kardesim, bunlara bakma. manyak sapik dolu dunyada deme gencler?
:D Hadi gosterlim, Turkiye yensin!! :evil:
Turkhooligan
05-11-2005, 08:34 AM
Aman bos ver kardesim, bütün yunanlilar böyle degil ama. Bunlari kim oldugunu bile bilmiyoruz, belki 12 yasinda çocuktur. Internette konusmak çok kolay çünkü. Bunlar tarihi okumamislar, sadece anne/babadan ögrendiler ve baska bir sey bilmiyorlar gerçek oldugunu sanirlar.Baba doğru noktaya değindin..Benim kuzen Yunanistana gitmişti..Tarih kitapları baştan sona kadar provokeymiş..Çoğu yanlış bilgi..Kurtuluş savaşımızı bile yüksek cephanelerle kazandığımızı zannediyolar..Sizin anlıycağınız beyinleri yıkanmış temizlemekde hiç ama hiç kolay değil.. :cool:
London Turk
05-11-2005, 03:33 PM
Evet dogru diyorsunuz. Ben Londra'da yasiyorum ve burada cok Kibris Rum Kesim'li var, biz Turkler iyi geciniyoruz onlarla ama bazen araya politika sokuyorlar gucumuze gidiyor. Haftasonulari Yunan okuluna giden arkadaslarim soylerdi (beyinleri yikanmamislardan), surekli Kibris konusunu kullanarak kucuk yastaki cocuklari Turk'lere karsi koyuyorlar. Neyse yaw bosverelim biz bunlari, asil maci konusalim. Ben mac icin Istanbul'a gidebilecem insAllah.
vBulletin® v3.7.0 Beta 3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.