Mortgage Calculator | Personal Finance | Online Advertising | Loans | Music Festival
Mihajlovic Interview [Archive] - Soccer Fans Network Forums

View Full Version : Mihajlovic Interview

JUZNI_FRONT666
04-05-2005, 01:05 AM
I love Mihajlovic but he is really crazzy...he knows his stuff and is one of the best freekick takers in the world...he is always MR CONTROVERSY and this time he did it again...interview is couple of days old it was done by nedeljnik "EVROPA"

SLOBA JE IMAO SAMO MOJ DRES!
SiniÅ¡a Mihajlović otvoreno govori o tome kako su ga zaboravili u FSSCG, o "Ä?lanstvu" u SPS-u, druženju sa Arkanom, ratu...
SiniÅ¡a Mihajlović ispriÄ?ao je u intervjuu za nedeljnik "Evropa" sve "Å¡to ste želeli da znate o njemu, a niste smeli da pitate". Otvoreno je govorio o zahlaÄ‘enju odnosa sa ljudima iz FSSCG, navodnom Ä?lanstvu u SPS-u, poznanstvu sa MiloÅ¡evićem, druženju sa Arkanom, ratu i svojoj nezgodnoj naravi. Kurir prenosi najzanimljivije delove ovog intervjua.

- Posle ubistva Bate Bulatovića otišao je i poslednji deo Siniše Mihajlovića iz reprezentacije. Od njegove smrti niko me nije nazvao, a bio sam pet puta povređen. Nisam sujetan, ali me je to zabolelo. Sad i kad bi me zvali, sigurno ne bih igrao. Da su mi se bar javili, da su rekli da sam smrad, nikakav... Ništa, muk! Interesantno je da me u Italiji sto puta više cene nego u Srbiji. A za Italiju me zabole...

O tome kako su ga prevarili da potpiše pristupnicu za SPS, Mihajlović kaže:
- Bio sam u trenerci reprezentacije i sa tadaÅ¡njim ministrom sporta Ä?erićem potpisivao neke papire, misleći da dajem autograme. Posle me zovu iz Italije i kažu da mediji bruje da sam dao pristupnicu za SPS. Nazovem Ä?erića, a on poÄ?ne da vrda. Kažem mu: "Ako ovo ne demantujeÅ¡, neću igrati za reprezentaciju na EP." Posle je stiglo izvinjenje, ali to niko ne Ä?ita, ne objavljuju ga na naslovnim stranama.

Siniša priznaje da je kontaktirao sa Slobodanom Miloševićem i da ga je poštovao kao predsednika.
- Milošević je ostavio super utisak na mene, bar u ona tri kontakta koliko smo imali. On je bio predsednik moje države i zbog toga sam ga branio, kao što bih i svakog drugog predsednika. Mislim da je Milošević imao jedino moj dres, od svih fudbalera. Vidim da se u Hagu dobro drži, da ih zajebava.

Mihajlović kaže da se nije stideo druženja sa Željkom Ražnatovićem Arkanom, jer se "ne stidi nijednog svog prijatelja".
- Arkana sam dobro poznavao, družili smo se, bio je moj sportski prijatelj. Ne ulazim u to šta je bilo u ratu, pre i posle. On mi je pomogao, pošto je moja majka Viktorija Hrvatica. Spasao je i jednog mog strica da ga ne ubiju. Kad je ubijen, dao sam mu veliki pomen. O njemu mogu da kažem sve najbolje.

SiniÅ¡a je ispriÄ?ao i kako je njegova kuća prva koja je sruÅ¡ena u Borovu naselju i kako je to uradio njegov najbolji prijatelj.
- Uradio je to jer su svi znali da mi je prijatelj, pa je morao da se dokaže kao veliki Hrvat. Upozorio je moju majku da se iseli, i onda su izrešetali sve moje slike na zidu. Da mi nije srušio kuću, ubili bi ga. Sreli smo se ponovo u Zagrebu, kada je reprezentacija Jugoslavije gostovala 1999. godine. Ja mu verujem da je bilo tako, to je život, to je rat.

Mihajlović tvrdi da za crvene kartone koje je dobio nije kriv njegov temperament, već igraÄ?i sa kojima se sukobio.
- Nikoga nisam napao bez jakog razloga, sukobljavao sam se samo sa problematiÄ?nima. Eto, Mutu je imao problema sa drogom, a Vijeru i crnci zovu "crnim govnetom", a ne ja koji sam belac. Jeremisa sam pljunuo jer liÄ?i na nacistu, samo mu fali SS Å¡lem. Ja sam kao mali gledao te naÅ¡e partizanske filmove i bilo je jaÄ?e od mene. Sto se tiÄ?e Slovenca UdoviÄ?a, on je NaÄ‘u opsovao mater srpsku, a NaÄ‘ je MaÄ‘ar. E, to već nisam mogao da toleriÅ¡em.

Stimca bih udavio golim rukama

- Sa Igorom Stimcem sam igrao u mlaÄ‘im selekcijama, družili smo se. Onda mi je na finalu kupa u Beogradu rekao: "Dabogda ti pobili sve u Borovu." Posle smo se sreli na prijateljskom meÄ?u Sampdorija - Derbi kaunti. Vidim oborio pogled, ja ga Å¡tipam, vreÄ‘am, on ćuti k'o piÄ?ka. Jedini Ä?ovek koga bih mogao da zadavim je on.

Nisam ja piÄ?ka da ne priznam sina

- Svog vanbraÄ?nog sina Marka priznao sam kada je roÄ‘en. Da ga nisam priznao, kako bi mogao da nosi prezime Mihajlović? Izdržavao sam ga od prvog dana i izdržavaću ga uvek. Nisam ja piÄ?ka. Ako je moj sin, to je moj sin. To dete nije roÄ‘eno iz ljubavi, ali nisam ni prvi ni poslednji koji je napravio tu glupost

What to say but MIHA is CRAZZY...I really think we can do without him ...but I also know if he played against Spain those three freekcicks that we had one would be a goal for sure

majmun
04-05-2005, 09:09 AM
Long past his prime.

Also talks like he's uneducated.

JUZNI_FRONT666
04-06-2005, 05:00 PM
Long past his prime.

Also talks like he's uneducated.

I know but check this out
http://xandru.footballclips.net/Compilations/Sinisa%20Mihajlovic.wmv

Marko_c
04-06-2005, 10:20 PM
he had a bad game today VS Milan.....he head a free kik chance put put it over the net..... stank played shitty 2

LopuZa
04-30-2005, 03:01 AM
Celsi ima najvredniju ekipu na svetu

Miha za „ferari“

http://www.blic.co.yu/danas/broj/slike/sport_mihajlovic.jpg

Italijanska Serija A idealna je za fudbalske veterane koji pred kraj karijere
žele da zarade koji evro preko, dok je, recimo, u Premijer ligi
gornja granica 24 godine. Fudbalski analiticari izracunali su da
u ovom trenutku najskuplju ekipu na svetu ima Celsi, vrednu 315.775.000
evra, što je za nekih 20 miliona evra više od Juventusa (292,6) i Reala (287,2).

- Celsi odaje utisak ekipe koja ima novca za bacanje, što nije tacno. Siguran sam da kupovinu Lamparda, Robena ili Drogbe ne možete da nazovete bacanjem novca, zar ne? Pogledajte druge timove koji troše više od nas na pojacanja a nisu postigli ništa. Svaki fudbaler koji je potpisao za Celsi danas vredi i duplo više nego pre dolaska na „Stemford bridž“. Jedina istina je da je pojava novog Celsija naterala i ostale engleske timove da otvore novcanike - rekao je izvršni direktor Celsija, Piter Kenjon, koji je u eri Romana Abramovica stigao iz Mancester junajteda.
Na papiru, najvredniji igrac planete je Ronaldinjo za koga bi Barselona u ovom trenutku dobila ravno 50 miliona evra. Naravno, predsednik Ä?oan Laporta ne ramiÅ¡lja o prodaji brazilskog bisera za koga je Pari sen Žermenu platio 32,5 miliona evra.

Real, za razliku od Barselone, prodajom Zinedina Zidana i Luisa Figa izgubio bi 95 miliona evra. Vrednost dvojice vrhunskih igraca pala je na po 20 miliona evra, dok su zajedno placeni 135 miliona (Zidan 73,5 i Figo 60).

Najstariju ekipu u proseku ima Milan (30,4 godine), zahvaljujuci Kostakurti (39), Maldiniju (36), Kafuu (34), Pankaru (33), Rui Košti (33)... Na drugoj strani, Totenhem, Celsi, Liverpul i Arsenal vecinom imaju fudbalere koji su tek napunili 24 godine.

Dejan Stankovic je procenjen na 22 miliona evra, što ga cini najskupljim fudbalerom sa naših prostora, ispred Mateje Kežmana (13,5) i Mladena Krstajic (6,8). Vrednost vecine naših igraca koji igraju u kvalitetnijim evropskim ligama, među kojima su mnogi i reprezentativci, krece se između jednog i tri miliona evra. Međutim, ukoliko niste pri parama za pola miliona evra, koliko košta i „ferari“, možete da kupite Sinišu Mihajlovica, a za duplo više vaši ce biti Vucinic ili goman Jevric.

A. Pijevac

serb01
05-04-2005, 11:25 PM
Celsi ima najvredniju ekipu na svetu

Miha za „ferari“

http://www.blic.co.yu/danas/broj/slike/sport_mihajlovic.jpg

Italijanska Serija A idealna je za fudbalske veterane koji pred kraj karijere
žele da zarade koji evro preko, dok je, recimo, u Premijer ligi
gornja granica 24 godine. Fudbalski analiticari izracunali su da
u ovom trenutku najskuplju ekipu na svetu ima Celsi, vrednu 315.775.000
evra, što je za nekih 20 miliona evra više od Juventusa (292,6) i Reala (287,2).

- Celsi odaje utisak ekipe koja ima novca za bacanje, što nije tacno. Siguran sam da kupovinu Lamparda, Robena ili Drogbe ne možete da nazovete bacanjem novca, zar ne? Pogledajte druge timove koji troše više od nas na pojacanja a nisu postigli ništa. Svaki fudbaler koji je potpisao za Celsi danas vredi i duplo više nego pre dolaska na „Stemford bridž“. Jedina istina je da je pojava novog Celsija naterala i ostale engleske timove da otvore novcanike - rekao je izvršni direktor Celsija, Piter Kenjon, koji je u eri Romana Abramovica stigao iz Mancester junajteda.
Na papiru, najvredniji igrac planete je Ronaldinjo za koga bi Barselona u ovom trenutku dobila ravno 50 miliona evra. Naravno, predsednik Ä?oan Laporta ne ramiÅ¡lja o prodaji brazilskog bisera za koga je Pari sen Žermenu platio 32,5 miliona evra.

Real, za razliku od Barselone, prodajom Zinedina Zidana i Luisa Figa izgubio bi 95 miliona evra. Vrednost dvojice vrhunskih igraca pala je na po 20 miliona evra, dok su zajedno placeni 135 miliona (Zidan 73,5 i Figo 60).

Najstariju ekipu u proseku ima Milan (30,4 godine), zahvaljujuci Kostakurti (39), Maldiniju (36), Kafuu (34), Pankaru (33), Rui Košti (33)... Na drugoj strani, Totenhem, Celsi, Liverpul i Arsenal vecinom imaju fudbalere koji su tek napunili 24 godine.

Dejan Stankovic je procenjen na 22 miliona evra, što ga cini najskupljim fudbalerom sa naših prostora, ispred Mateje Kežmana (13,5) i Mladena Krstajic (6,8). Vrednost vecine naših igraca koji igraju u kvalitetnijim evropskim ligama, među kojima su mnogi i reprezentativci, krece se između jednog i tri miliona evra. Međutim, ukoliko niste pri parama za pola miliona evra, koliko košta i „ferari“, možete da kupite Sinišu Mihajlovica, a za duplo više vaši ce biti Vucinic ili goman Jevric.

A. Pijevac

i dont understand how much vucinic will cost?? is it hell cheap?? coz it shouldnt be

'Marko_c
05-04-2005, 11:34 PM
i dont understand how much vucinic will cost?? is it hell cheap?? coz it shouldnt be

no more then 5 mil.....on a good day