Loans | Mobile Phone | News | Remortgages | Remortgages
Zajednicka liga, misljenja..... [Archive] - Soccer Fans Network Forums

View Full Version : Zajednicka liga, misljenja.....

SAFET
06-23-2000, 09:03 PM
Sada se vode razgovori oko osnivanja zajednicke lige. Premier liga i HB sigurno ce se naci u zajednickoj lizi dok se za RS nista nezna.

Da li znate u cemu je problem i sta mislite hoce li doci zo osnivanja zajednicke lige na prostoru cijele BiH?

[This message has been edited by SAFET (edited 23 June 2000).]

cile
06-23-2000, 11:02 PM
Jucer su se sastali, od NSBIH, Jusuf Pusina i Munib Usanovic i od FS RS Milan Jelic i Redoljub Petkovic. Svi ucesnici sastanka naglasili su da je skup prosao u pravoj sportskoj atmosferi; bez ikakvih tenzija. DO PONEDJELJKA CE BITI RAZRIJESENO PITANJE KANDIDATA ZA IZBORNU SKUPSTINU, JEDINSTVENE ORGANIZACIJE I ZAJEDNICKE SISTEME TAKMICENJA.

Ja osobno smatram da je ovaj jedinstveni fudbal "prava stvar" :).

Pozdrav, cile www.bhfudbal.org (http://www.bhfudbal.org)

SAFET
06-24-2000, 11:56 AM
Cujem da ima prijedloga od 16 do 24 kluba u jedinstvenoj ligi.
24 :)))mi zvuci malo previse,
a i definicija klubova koji bi trebali igrati u toj zajednickoj ligi nije jasna.

NS BiH pokusava da ide na ruku Celiku i Slobodi, da ih ugura u jed.ligu, bez obzira na zauzeto mjesto u prethodnom takmicenju.
Mislim da je to pogresno, jer tabela najbolje govori ko je za jed.lige.

DJ.ZLAD
06-24-2000, 01:33 PM
Nije pogresno! Ako bi Ns BiH uradio, to bi im bio prvi pametan potez koji bi postigli. Nije vazna jebena tabela od jebene prosle sezone gdje su igrali nekakvi Lukavci, Drine, toskovi i rudari. Vazni su tradicija i uspjesi jednog kluba kao sto je Celik, koji je najuspjesniji Bh klub.

SAFET
06-24-2000, 01:50 PM
Ti tako mislis Zlaja?

Neznam tacno na kom je mjestu tvoj Celik zavrsio ali nema sanse da uleti u jedinstvenu ligu ako mu savez ne namjesti.

Celik ce igrati u drugoj lizi zajedno sa Lukavcom, Drinom, Kiseljakom, Vrapcicima, Iglicama, Mrvicama i hahahahaha----
:D :D :D :D :)))))))))))))

Sergio
06-24-2000, 02:34 PM
sa 24 kluba u zajednickoj ligi
2 kluba iz bh druge lige ce igrati u zajed ligi.
Zanima me jeli Sanski Most bio drugi!

SAFET
06-24-2000, 03:10 PM
24 kluba ja prijedlog Pasalica i Usanovica zbog Slobode i Celika :)))))

Sanski Most?
hehehehe

no comments
:D :D

DJ.ZLAD
06-25-2000, 04:52 AM
Pa sad mi je sve jasno. Vidi s kim ja pricam o sportu. Sa nekim Safetom koji navija za Sanski Most koji nikad nije primirisao ni Republickoj ligi, a potcjenjuje Celik koji je osvajao Intertoto i Mitropa kupove, i koji je zasigurno najuspjesniji BH klub. Safete seljacino, nemas ti pojma o bh fudbalu.

Aussie-Bosanac
06-25-2000, 08:43 AM
zlad nemoj tako, ko je god trenutno u formi zasluzuje mjesto u zajednickoj ligi posto bice velika konkurencija, i srbi i hrvati imaju dobrih timova.

ako je celik tako dobar izborice se oni u prvu ligu sledece godine

pozdrav

SAFET
06-25-2000, 11:11 AM
Vozdra Zlatko!
"Sanski Most" je bio odgovor nasem moderatoru. Nisi shvatio poruku.

Babo je toliko vremena utrosio da te nauci necemu, a ti opet po svome. Daleko si pa si ispo iz fazona.
Nego sine Zlatko, drugi put kad budes dolazio javi se svome babi, a sto se tice Celika neko iz publike rece
ako budu dobar plasirace se u PRVU LIGU
:) :) :) :) :)

I jos nesto,
pozdravi mamu i reci joj da mi je zao zbog onog sto se desilo izmedju nas ;))))

Srdacan pozdrav od babe Safeta!

Sergio
06-26-2000, 06:09 PM
Zanima me plasman podgrmeča u drugoj ligi!

DJ.ZLAD
06-27-2000, 08:24 AM
Sajo, seljacicu, pofurmaj ga dobro. Ko kaze da ti nisam vidio mamu. Pa moze se debela krava iz aviona vidit.
Pozdrav Aussie-Bosancu!

Dobro nek Celik igra i u drugoj ligi jebe mi se, nema problema, izborice se on vec ko sto je i prije rata to milion puta radio boreci se sa sto puta javim klubovima, pa gdje nembi sa ovim selendarama..

Sergio
06-27-2000, 01:09 PM
Travnik was first in second league
so they will play in Zajednicka liga!!!!

But I dont know about second place...

asroma
06-27-2000, 04:44 PM
Ja sam za ligu od 250 klubova, tako da Celik moze igrati u prvoj lig(z)i !
hehe