View Full Version : uhh jest se usmrdio forum.....pa da cetinari su tu
DJ.ZLAD
06-14-2000, 12:52 PM
uh jest se usmrdio forum od ovih slinavih, usranih Cetija. Pa vidi ih iz prasume Perucice nisu 45 godina izlazili pa nije nic cudo da tolko bazde, smrad se do Australije osjeti.
Nisu to cede prijatelju, to su mali papci - mozda 15 godina - koje Vas ovdje podjebavaju. A niko im ne daje ban ili IP zabranu. Taj niko (Sergio) je izgleda na njihovoj strani. Ipak, posto je imam svoj Forum gdje nema svaka svraka pristup, ovaj me vise i ne interesuje. Pozdrav i "Pomoz bog" (U smislu rijeci) ovim Delijama i Grobarima...
Aussie-Bosanac
06-14-2000, 05:33 PM
ama i ja im govorim da su to djecica ali jebes im mater neka dosadna djecica da je zanepovjerovati. To ludo da se nemoze opisati, kakve komentare daju ja se no i dan smijem pogotovo za one svinjske cevape. Momci to sto vi jedeti nisu cevapi to su vam ljudi svinjski papci sto vam mama nasjecka i ispece. MRS STOKO!!!!!
Sergio
06-14-2000, 08:33 PM
I cant do nothing here
You must say this to Omar and Tariq
this two guys are main persons here!!!!
I am allmost same as you: DJ.ZLAD, cile, Aussie-Bosanac
AusDelija
06-15-2000, 03:49 AM
Aussie Balija
I don't get it, you keep calling me a fag yet you want me to suck your cock. Doesn't that make you a fag! Cile try 21!
Delija
06-15-2000, 08:04 AM
U guys may be 40 or something(which i don't believe) but u don't act for your age. What do you know about anyhting?
Little Austarian debils, go play with you toy cards in the sand, you so tough now that you learned how to type and insult people.
------------------
Samo Sloga Srbina Spasava!
DJ.ZLAD
06-15-2000, 12:55 PM
Halo debil
learn to speak English then talk to us mate
hajd pa pa levat
Ama jok, SAMO SABLJA SRBINA SPASAVA ;) Salim se Delija, ali moj radni kolega navija je Grobar tj. navija za Partizan... Delija = Crvena zvezda.
[QUOTE]Originally posted by Delija:
SAMO SLOGA SRBINA SPASAVA
Delija
06-15-2000, 10:35 PM
Hey Zlad I don't have to peak or even know english to know just how big idiot u are.
Glup si koliko si tezak.
------------------
asroma
06-16-2000, 04:22 AM
Samo NATO srbina spašava...
Eventualno janez neki...
Jebo vam je Zahović sve po propisu, hehe.
Aussie-Bosanac
06-16-2000, 11:47 AM
jebem Brotnjo pobijedilo, ja jadi majko moja
Delija
06-17-2000, 01:18 AM
I don't reply to stupid posts.
------------------
Black Hand
06-17-2000, 06:05 AM
Unfornately the Bosnians have to talk about politics and cevapci, since there is not much going on the Bosnian soccer world right now.
Aussie-Bosanac
06-17-2000, 11:37 AM
black hand you're gonna cop a back hand
we woudl have a great team if your players wernet traders, half of them were born in Bosnia
Black Hand
06-17-2000, 07:07 PM
Wernet traders? What were they trading cevapci or cigarettes? I think you mean traitors. Anyway, when all those players were born, it was all Yugo. So any player has a right to play for any former Yugo country as far as I am concerned. And it does show which region the player shows more affiliation with. Like Prosinecki playing for Croatia. If he wants that that is cool.
Delija
06-18-2000, 01:15 AM
Remember two years ago when Bosnian soccer federation instisted on having savo Milosevic paly for Bosnian nat. team.
That was pathetic
------------------
Just proves how pathetic this so-called Bosnian football federation really is.
DJ.ZLAD
06-18-2000, 12:24 PM
Ivane, pofurmaj ga malo nama Bosancima a onda prste pod pazuhe i raspali Sabacko. Poslije toga se dobro okupaj.
DJ.ZLAD
06-18-2000, 12:26 PM
Black Hand cigane, Yugo jednako drkotina, ta zemlja je postojala do 1992 onda se sjebala i vise nepostoji. Ova sad "Yugoslavia" je drkotina.
papak i za tebe vazi ono kao za Ivana
Delija
06-19-2000, 05:28 AM
Your country is veryyyyyyy old!
------------------
asroma
06-20-2000, 04:28 AM
Jebiga, šta jedan četnik iz US može znati o Bosni kad pojma nema o Srbiji iz kojih vuče svoje seljačke korijene ? Bosna postoji preko 1000 godina, i bila je tu gdje jeste prije nego što se vaš peder Sveti Sava uopšte pojavio da izvali koju pametnu. Toliko o državi... Što se tiče fudbala, sastav reprezentacija Hrvatske i Srbije samo pokazuje koliko djeca iz BiH imaju neograničen potencijal. Nemojte molim vas da nabrajam koliko je "vaših" igrača rođeno u BiH. Što se patetike tiče, patetični su igrači koji ne igraju za zemlju u kojoj su rođeni, patetični ste vi koji pojma nemate o mnogim stvarima ali opet serete, patetični su savezi koji KRADU tuđe igrače a ne onaj savez od koga su igrači ukradeni !
Toliko o tome.
AusDelija
06-20-2000, 07:53 AM
asroma ti ovde najvise seres, Bosna may have existed that long but everybody living there was christian, either Serb/Cro. Milosevic's background may be from bosna but he stayed a Serb not like your heritage who changed cause of the Turks. Same goes for any Cro players there family's stayed true to themselves and didn't get influenced by turks.
However, you might now have your own country or whatever you want to call it but you are still using the Serbo/Croatian language...doesn't matter how long you talk about in your "country" they are speaking my language!
Delija
06-20-2000, 08:25 PM
Don't tell me that that old Bosnia was yours. It was serb's, and that's the fact. First five serb kingdoms on balkans- Raska, Hum,Zagorje,Bosna i Duklja.
To je veoma poznato ako znate ista o istoriji
------------------
Ne mozes da ocekujes valjda da bosanci znaju istoriju! Ma oni ne znaju ni sta su juce jeli, a kamoli istoriju pre 1000 godina!
DJ.ZLAD
06-21-2000, 07:16 AM
Ivane, ja samo dobro znam da sam ti mamu sinoc dobro jebavo. Delija, Srbija je bila Bosanska provincija 500 godina.
dj haso - haha jesi kurac. sanjaj mali, samo sanjaj!
Aussie-Bosanac
06-21-2000, 05:26 PM
oj djubrad mars u picku materinu po drugi put
jebo vas i istorija i geografija, nemate pojma o zivotu, treca vojska u evropi popusila od policije i seljaka...ubi te se govna ubi te se kad vam kazem
niko vas ne voli, ni materesine koje vam je dj zlad jaho
eeeehaaaaa
Delija
06-21-2000, 11:21 PM
Jesi bistar i ti i vredjanje
------------------
Mrs Stankovic
06-22-2000, 01:04 AM
Sori momci, I think you are all dumb for letting these Bosanci play with you...Ostavite ih...Let them get their kiks from their great footballers, not us ;)
------------------
<A HREF="http://www.dejanstankovic.co.yu
www.delije.net" TARGET=_blank>www.dejanstankovic.co.yu
www.delije.net</A>
DJ.ZLAD
06-22-2000, 06:16 AM
Hej Aussie Bosanac, ja mislio da ova Mrs Stankovic nezna samo njen Srpski da govori, ali evo ispostavilo se da nezna ni Engleski. E ako ste vi cetalji tako pismeni, jadni ste.
AusDelija
06-22-2000, 06:21 AM
Can't you see she is writing with an accent you d!(khead. Sori, fakt.....She is doing it on purpose. But what would you know your just a plain old sheep f@#ker!!
Mrs Stankovic
06-22-2000, 06:53 AM
THEY JUST WOULDN'T UNDERSTAND!
A ko si ti da mi kazes da neznam pricati Srpski :confused:
------------------
<A HREF="http://www.dejanstankovic.co.yu
www.delije.net" TARGET=_blank>www.dejanstankovic.co.yu
www.delije.net</A>
Klden
06-23-2000, 03:06 PM
Cetnici jebem ja vam svima mater ruznu koja vas napravila takve budalestine!!!!
Vi ste najveci govnari koji postoje na Balkanu, imali ste cjelu Yugoslaviju, sta imate sad??
DA vam ja kazem sta imate:
IMATE KURAC U DUPAMA!!!!
------------------
We shal fear no one but Allah!
soccerchick
06-23-2000, 09:12 PM
kdlen, you're so dumb...
First of all...
You come here, and THAT'S what your very first post is?!?
Shame on you!
Second, I, or any other Serb on this board had NOTHING to do with the separation of Yugoslavia....if I had any influence whatsoever, I would have perfered to see it together!
I za sve one Hrvate i Bosance.....remember that we WERE one nation, so you're no better than us, and we're no better than you.
So everyone, just shut up and stop putting down your own people!!!!
I'm sick of this!
Klden
06-24-2000, 01:44 AM
Soccerchick or whatever you are:
I sugest you to shut the f... up and stop talkin' bullshit that we are the one nation. We are NOT and we never will be the one nation, coz' I would NEVER wanted to be a fu..... Serb, not after what you did to us!!
I agree that any of us is not superior or imperior and that we are all equal as a humanbeing but not as equal to be a same nation, coz' we are not!!
And dont give me advices about what am I writting, coz' I will write what I want and not what you will tell me!!
------------------
We shall fear no one but Allah!
Delija
06-24-2000, 01:46 AM
Jesi jeben sine u picku materinu dosao si ovdje i prvi post ti psovanje nama.
Glup si pacijentu
------------------
DJ.ZLAD
06-24-2000, 08:10 AM
kdlen ucuti majketi, hajde necemo vise svadje, soccerchick je manje vise u pravu. Nadam se da ce i ostali se smiriti.
Pozdrav
Aussie-Bosanac
06-25-2000, 08:29 AM
oy Kdlen malo ohladi, nediraj soccerchick i kinda like her, i am actually thinking of asking her for her phone number...
jesi cuo??? ovdje bas zato sto si novi ima da slusas ove starije to jest mene i DJ ZLADA ako ne bice belaja
i ja ih zajebavam zato sto volim reakcije ali ti pretjerujes
DJ.ZLAD
06-25-2000, 11:43 AM
upravko tako!
Pozdrav aussie bosancu, soccerchick i ostalim normalnim pojetiocima foruma.
soccerchick
06-25-2000, 08:18 PM
Eto ja sam ovde zavrsila...za sada...
Hvala vam momci...for sticking with me :)
Klden
06-26-2000, 04:09 PM
PA dobro, smirit cu se ja, al zajebali ste me...
P.S. Tnx for NOT sticking with me!
------------------
We shall fear no one but Allah!
vBulletin® v3.7.0 Beta 3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.