View Full Version : Koga ima?
Da li uopste nekog interesuje ovaj forum?
Gde su svi Grobari? Najzad ste dospeli do lige sampiona, a sada vas nema :red-card:
Pricaju Hrvat i Slovenac.
Hrvat kaze:
"Cuj stari, sanjao sam nocas jedan grozan san. U Sloveniji bjesni
rat, avioni bombardiraju, topovi gruvaju, ljudi leze mrtvi po ulicama, krv
tece u potocima, Ljubljana potpuno razrusena, opca ludnica, 'ti bogca!"
Na to ce Slovenac:
" I ja sam nocas sanjao jedan san. Proljece je, Zagreb okupan suncem,
ljudi su na ulicama, pevaju, vesele se, masu nekim zastavama i nose transparente."
Hrvat: "A sta pise na tim transparentima?"
Slovenac:"Nemam pojma, ne znam cirilicu.
Borba
10-18-2003, 02:34 PM
Da li uopste nekog interesuje ovaj forum?
Gde su svi Grobari? Najzad ste dospeli do lige sampiona, a sada vas nema :red-card:
Pricaju Hrvat i Slovenac.
Hrvat kaze:
"Cuj stari, sanjao sam nocas jedan grozan san. U Sloveniji bjesni
rat, avioni bombardiraju, topovi gruvaju, ljudi leze mrtvi po ulicama, krv
tece u potocima, Ljubljana potpuno razrusena, opca ludnica, 'ti bogca!"
Na to ce Slovenac:
" I ja sam nocas sanjao jedan san. Proljece je, Zagreb okupan suncem,
ljudi su na ulicama, pevaju, vesele se, masu nekim zastavama i nose transparente."
Hrvat: "A sta pise na tim transparentima?"
Slovenac:"Nemam pojma, ne znam cirilicu.
LOL ;)
haha, pa 'de si bre ivane! Slaninari in da house! :D pitas nas gde smo mi, pa b'ate tebe nije bilo jedno 3-4 meseca.. Kako si se proveo dole u crnoj srbiji ? 'si jeb'o nesto (kafic Sistem, kes, kolica..ribice loze se:D) ? trebali smo ici na exit, al' nazalost ja nisam bio u NS u vreme koncerta.. Eto, ostvario mi se zivotni san, PFC je najzad u LS. Dok tvoji momci ne igraju bas najbolje trenutno ;)
I da, vic ti je BROOKA! ;):D
haha, pa 'de si bre ivane! Slaninari in da house! :D pitas nas gde smo mi, pa b'ate tebe nije bilo jedno 3-4 meseca.. Kako si se proveo dole u crnoj srbiji ? 'si jeb'o nesto (kafic Sistem, kes, kolica..ribice loze se:D) ? trebali smo ici na exit, al' nazalost ja nisam bio u NS u vreme koncerta.. Eto, ostvario mi se zivotni san, PFC je najzad u LS. Dok tvoji momci ne igraju bas najbolje trenutno ;)
I da, vic ti je BROOKA! ;):D
Znam, nisam ni ja jedno vreme dolazio ovde... bio sam <i>bizi</i> :D
Da jebote - mi smo se trebali naci na exit-u, cak sam ti poslao moj broj emailom gde me mozes naci, a ti se nisi javio :p Bilo je kul.. ista zajebancija kao i uvek. Uzivaj dok mozes - zato sto nece Partizan dugo biti u LS-a.
jebi ga, nisam bio zapisao broj nigde a u srbiji nisam isao na net uopste.. ;) Sta ces, mozda sledeci put (znam da se tako uvek kaze, ali nikad se ne zna:D), inace je si video da ESPN prenosi PFC uzivo ove srede ? Bice zajebano, mada kad je u pitanju Partizan, ja sam uvek optimista tako da mislim da cemo dobro proci (ehem, nekima to znaci da cemo izgubiti sa manje od 5 golova..ja licno mislim da mozemo uzeti Realu bod..).. A to koliko cemo jos biti u LS, ebiga verovatno necemo jos dugo, ali pusti me da barem uzivam dok mogu...;) A naravno verujem da ukoliko uzmemo titulu i ove sezone (mada romi sa celavim na klupi i onom zivotinjom Zigicem, izgledaju opasno ove sezone) da cemo se najverovatnije plasirati opet u LS..:)
P.S. Mrzim Marlinse, napred Yankees! ;)
P.S. Mrzim Marlinse, napred Yankees! ;)
Jesi me video juce na TV? ;) nije UEFA liga sampiona, ali jebiga to je MLB "World" Series :D :D .... tekma je bila dobra, samo jebote mislio sam da se nikada nece zavrsiti...
boli me kurac ko pobedi, ali ipak sam navijao za marline :ronaldo: :star:
A-R-S-E-N-A-L
12-12-2003, 03:00 PM
GROBARI PUSHE KURAC!!!!! :grumpy: :grumpy: :grumpy:
ZVEZDA !!!!!!!!!!!!!! :) :)
vBulletin® v3.7.0 Beta 3, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.